Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Strange

«34567891011»

Цигарите убиват всяка пета кръчма
2012-09-23 17:02:13
Коментар: До Валиш показателно е че сравняваш пушачите с пияни убийци. Никой няма да живее с орлите, но и аз имам право на свободен избор да не ми пушат в лицето и още повече, че има хора алергични към хилядите съставки и отрови в цигарения дим. Пушачите са най-големите егоисти, постоянно имат нужда да принуждават останалите хора да се съобразяват с вредния им навик. Ако аз се храня нездравословно вредя на себе си, а не на теб, но когато ти ми пушиш в лицето вредиш и на мен. Поразгледай снимки на обикновени потребители във фейсбук и ще видиш колко много родители водят децата си по нощни заведения и ги снимат до препълнени пепелници. Явно е, че има нужда някой малко по-умен и загрижен за живота и здравето на подрастващите да помисли за тях вместо от никотиново зависимите им родители. Нарочно казвам зависими, защото сте точно такива.
Цигарите убиват всяка пета кръчма
2012-09-23 13:51:15
Коментар: Да не би в нощните заведения да ходят само пушачи, а съм непушач и не обичам да ходя по нощни заведения заради задимяването, после имам чувството, че ще си изкашлям дробовете. Нека си остане забраната, а наглите пушачи да се оправят. Не може живота и здравето да са на второ място пред вредния навик на неколцина. То не само клиентите на заведението, а и неговите служители.
Гледат делото за прегазената 12-годишна варненка
2012-06-25 15:09:23
Коментар: За съжаление не си прав ще ти дам линк на една шотландска организация, която се бори с безотговорното каране. По цял свят стават тежки катастрофи заради лошо каране, наркотици, алкохол и загиват страшно много хора. http://www.scid.org.uk/html/courts.html А никога няма да забравя един случай отпреди почти 10 години, когато 24 годишна американка съпруга на полицай, докато шофирала говорела по телефон навлиза в насрещното движение удря кола със семейство с две малки момиченца български изселници, убива ги на място. За това американския съд я осъди условно и на 400 долара глоба. И тук си спомням българските вестници със снимки на ридаещите им роднини, които казаха, че дори американските им приятели се възмутили, че живота на всеки един от тях е оценен на по 100 долара. Жалко за загиналите деца дано почиват в мир.
Скандал се развихри в ОУ „Никола Вапцаров”
2012-06-17 23:17:30
Коментар: Аз не твърдя, че зная каква е била ситуацията, а коментирам статията. Може една част от нещата да не кореспондират с истината, но може да се каже, че една голяма част от родителите са като този описан в материала. Те отиват и се саморазправят независимо дали са прави или не. Обаче с крясъци и обиди тези неща не само, че не се оправят ами и се влошават. Децата копират поведението на родителите си включително и моите и когато изразя негативно мнение за някого после го повтарят. Някои може да си помислят, че съм малко крайна и няма да сгрешат, защото миналата година една разбесняла се майка излъгана от детето си, нахлу в стаята по време на час и преби две деца от класа на дъщеря ми. Децата плачеха и бяха в шок. Затова ако родителя не може да се контролира и не си дава ясна сметка за отговорността, която носи жална ни е майка. То всъщност от доста време ни е жална майката.
Скандал се развихри в ОУ „Никола Вапцаров”
2012-06-17 17:31:15
Коментар: А относно дали децата носят униформите си или не е отговорност на родителите. Училището не може да се превърне в стражар и да следи всеки ученик. В началото на годината всеки ученик и родител се запознава с правилника за вътрешния ред на училището. Моите деца си носят униформите. Купила съм им да имат да ги сменят. Когато попитах на родителска среща защо не се наказват учениците, които не носят униформа ми отговориха, че родителите на тези деца са вдигали скандали, че децата им не можело да метат двора, били алергични и не можело да чистят надраскани чинове и тн. Ръководството се принудило да остави нещата така. Безсилни са учителите към простотията на някои родители ето този пример е точно такъв.

«34567891011»

VIP
Електрически велосипеди. Удобни. Забавни. Надеждни. Гаранция
Насладете се на невероятното леко и бързо пътуване с нашето електрическо колело. Със своя мощен електрически двигател, вие контролирате темпото и стигате до вашата дестинация с лекота. Някои основни...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Време за култура Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Без вредители
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
3.3 + 3.5
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook