Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Strange

«7891011»

Дарителите: Колата на митрополит Кирил е стара и блъсната
2011-12-10 20:39:19
Коментар: има значение разбира се само мисълта, че трябва от лъскавото си возило да казваш на гладните да вярват, на болните да се надяват е циничен. Ако си Божи човек ще гледаш да има за най-нуждаещите се и по този начин ще даваш пример на останалите да даряват на бедни и сираци. Днес в повечето кампании за набиране на средства за лечение в чужбина даряват скромни и небогати хора, а другите като Кирил си купуват не-скъпи возила. Не съм казала да ходи гладен и бос, но всичко си има граница и ако духовниците нямат морал и страх от Бога сме го закъсали яко и тогава да им направим одит на парите и имотите и да плащат данъци. Голяма част от имотите са им дарени и то за да помагат на хората, а не на себе си и фирмите около тях.
Дарителите: Колата на митрополит Кирил е стара и блъсната
2011-12-10 04:05:01
Коментар: без злоба искам да кажа, че дядо Кирил има по малка нужда от децата с увреждания и инвалиди и можеше да насочи щедрото дарение натам, нали е божи човек марката на колата не би трябвало да има значение. Стига с това лицемерие от политиците ясно ама от духовенството срамота нима Исус Христос е тънел разкош? Бил е беден и е помагал на бедните и болните, не е освещавал офиси и сгради срещу огромни суми. Църквата вместо да помага, просветлява и пази българската духовност и книжнина е едно печелившо предприятие и как може да кажат какво толкова не била скъпа колата. Колко обикновени хора могат да си позволят кола за 55 000 лв? Да не сме ги сравнявали с бедняците, а с кого с олигарсите ли нагли същества нямат срама!
Добромир Джиков призовава за гласуване с невалидни бюлетини
2011-10-27 23:20:27
Коментар: Не мога да разбера защо на Джиков му се приписват нещо, които не са негово дело. Първо всички улици, по които върви градският транспорт са отговорност на голямата община. Включително асфалтирането стана чрез гласуване на местния парламент, изтеглен е заем за да стане този основен ремонт на булеварда. Не го е направил Джиков, нито има някакъв пръст в това. Аз живея във Владиславово и изобщо не съм доволна от неговото управление, късно се пръска срещу кърлежи, тревата един ентусиаст е окоси пред блока, че змии можеше да тръгнат да се разхождат. За почистването от снега да не говорим. Основните булеварди се чистят пак от община Варна, а междинните улици от районният кмет, ами безобразие, няма никакво почистване за да можеш да си заведеш децата на училище и градина. Не се научи за толкова време да организира почистването на кварталните улици с приоритет към тези, които водят до училища и детски градини. Изобщо мястото му не е тук да си ходи да става кмет в Силистра. Все още се чудя как може да има хора работили с него да казват, че е добро момче, може би е бил като момче, но не и сега когато е възрастен мъж.
Добромир Джиков призовава за гласуване с невалидни бюлетини
2011-10-27 14:36:01
Коментар: Господин Джиков с този си призив ми става ясно, че Вие не предлагате алтернатива за нас гражданите на Варна, а просто, че и Вие търсите място под сянката. Защо българският данъкоплатец трябва да плати още едни избори? Доказа се, че на тези избори другите може да не събрали необходимото еднолично мнозинство, но определено, че и Вие не сте за там. Работили сте на много места, доста хора Ви познават и мнението им за Вас не е положително тактично да кажем. Хайде да се изразя така искате варненци да нахранят момчето от Силистра, че Владиславово не му носи достатъчно.

«7891011»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.9 + 0.9
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook