Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Strange

«567891011»

Пиян младеж уби наша балерина в Щатите
2012-03-21 15:25:28
Коментар: Ето,че за съжаление такива нещо се случват не само в България, а на Василев ще припомня мелодраматичния случай от преди 7-8 години, когато 24-годишна американка шофирайки по магистрала говорела по телефона изпуска управлението на джипа си и навлиза в насрещното движение, където удря лека кола с 4-членно българско семейство с две малки деца, колата на българите от високата скорост и силния удар се взривява и те умират на място на самата шофьорка нищо й няма. Американски съд я осъди условно и я глобили 400 долара, защото била с чисто съдебно минало и съпруга на полицай. Дори американците се вдигнаха на протест, но присъдата остана. Така, че сам можеш да направиш изводите.
Слагат светофар на кръстовището до СОУ "Гео Милев"
2012-03-05 19:11:40
Коментар: що за идиотщина скоростен булевард нали има медицински център и училище как ще е скоростен, кога и как да пресекат пешеходците, още като бях аз ученичка в това училище се пресичаше трудно какво остава засега. Възрастни и болни хора, както и ученици пресичат най-вече там. Който иска скоростна отсечка да отива на магистралата или на някоя писта. Студено, вали дъжд или сняг ей такива комплексари като изо 17 (който не се знае книжка има ли, или си я купил от някоя книжарница) карат бързо и нямат време да дадат път на премръзналите хора по пешеходните пътеки и те пресичат всеки път с риск за живота си.
Слагат светофар на кръстовището до СОУ "Гео Милев"
2012-03-05 00:32:17
Коментар: Виждам, че в повечето случаи коментират хора, които не познават района. Там доста често е невъзможно безопасно да се пресече улицата. Особено в часовете за водене и прибиране на децата от училище http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=530756. Откакто децата ми учат там поне за двама убити пешеходци се сещам, а за катастрофите изгубих им бройката. Живота на децата е по-важен от това да загубите някоя и друга минута в задръстване. В това училище учат около 1200 ученика. Хайде не мислете само за себе си ами и за другите.
Как една операция на сливиците уби млада жена от Варна ?
2012-02-21 03:57:45
Коментар: chet направо ме изуми пациенти наистина умират и лекарите не са богове, но има съществена разлика пациент да почине въпреки усилията на доктора или с негова помощ. Ако твой близък загине по този нелеп начин надали ще мислиш така. Едно дете осиротя, едно майчино и бащино сърце е убито от болка и мъка и какво трябва да направят според теб да махнат с ръка и да кажат ее нищо де ще се видим след някоя друга годинка може би. Безумно безчувствено и цинично изказване. Ако е виновен добрият лекар ще си понесе отговорността. Ако механик ти счупи непоправимо колата едва ли ще махнеш с ръка и ще кажеш случва се ще си купя нова и да му платиш за услугата. Помисли ако е във възможностите ти преди да пишеш приятелски съвет.
21-годишна варненка блъсна пешеходка и избяга
2012-02-12 00:10:31
Коментар: Слава Богу, че пешеходката е жива и ще се оправи, но това за жените зад волана е грозно и невярно. Най-тежките и кървави катастрофи с много жертви за съжаление са плод на мъжете. Вземете Стависки, вижте шестимата в Симеоновград. Така, че тези грозни думи са излишни и глупави и водят до един и същи резултат като спора с кокошката и яйцето. За съжаление по това време на вечерта, когато е тъмно и пешеходците са облечени в тъмни дрехи е възможно неволно да не видиш човек, така че кръстете се и молете да не се случи на вас. Не мога обаче да оправдая бягството от мястото на инцидента.

«567891011»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.7 + 0.7
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook