Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Strange

«67891011»

Варненска учителка огорчена от недоверието на родител
2012-02-11 02:52:38
Коментар: Дано не обидя някого с личното си мнение, но го казвам от позицията на майка на две деца. Не мисля, че има нещо лошо в празника, единствено, че не е наш. Децата не познават нашите традиции и обичаи, но добре опознават чуждите такива. Така не се съхранява идентичност. Ако родителите не сме бдителни ще се измести ценностната система на децата ни. Погледнете Коледа всички празнуват и възпяват забележете не рождението на Исус Христос, а идването на дядо Коледа, който носи подаръци. Тоест дядото прави оборот на кока-кола и магазините и по-желан образ от някакъв си Бог. Така, че от една страна разбирам напълно родителката, но не разбирам и госпожа възпитателката. Трябва човек в работата си да бъде отворен за критики, а не да ги приема като лична обида, а по-скоро като коректив. Весели празници на празнуващите.
Спряха фалшиво кисело мляко от пазара
2012-01-13 03:12:19
Коментар: култура е млякото на бор чвор
Автобусът, с който са пътували учениците от варненското училище не е горял
2011-12-24 01:23:45
Коментар: Много съм разочарована от вас, как може щях да почина днес. Детето ми беше на тържеството, обаждат ми се и чувам следните думи: Чета морето нет, автобус горял с деца нали детето ти е на коледно тържество? Започвам да звъня, но на хлапето телефона изключен, сърцето ми се сви и не можех да дишам, сълзи започнаха да се стичат по лицето ми, аз в този момент си мислех, какво още да купя на децата си, за да ги разсея от тъгата (папагалът ни почина вчера), веднага звъня на класната ръководителка, няколко минути не можех да дойда на себе си, че всичко това е толкова преувеличено, започнах да звъня на роднини да не се шашнат като мен, като чуят страховитата новина. Вие мислите ли бе хора, тези деца имат роднини, че някой дядо или баба може направо на място на умрат от ужас? Нямате ли морал? Трябва да ни се извинете на всички за причиненото страдание!
Дарителите: Колата на митрополит Кирил е стара и блъсната
2011-12-12 12:34:12
Коментар: Не искам никого да обиждам и се извинявам ако има такива. Не вярвам колата да е дарение по-скоро личен подарък или процент от извършена услуга. Бтв разриха как Кирил е наредил на църковното настоятелство да дадат земята в центъра на с. Рогачево предназначена за храм на посочена уж църковна фирма за строителство на ваканционно селище и подарък безплатен параклис. Те отказват и той ги уволнява. Заменя тази земя оценена на 200 000 евро за нива със стойност 20 000 евро в с. Българево достижима единствено с трактор. Как да повярвам в искреността на това дарение? Ако беше за църквата дарителя щеше да се позаинтересува от спешните нужди на хората, а не да внася стара кола модел 2012 г през 2011?
Дарителите: Колата на митрополит Кирил е стара и блъсната
2011-12-11 23:39:59
Коментар: qdosanata явно си доста късогледа, италианците ще облагат Ватикана, да не говорим че във всички страни към всяка църква има хосписи и приюти, кухни за бедни, много самотни хора даряват пари и имоти на църквата поне знам такива, църквата трябва с тези пари освен да ги генерира и харчи за излишни глезотии, а да помага на бедните, болни самотни хора Са и сираци. Да ги приютява. Църквата взема пари от имотите си, от сватби, кръщенета, свещи и тн а какво дава? Къде са неделните училища за деца? Не съм виждала бг свещеник доброволец в онкоблниците-от опит знам. Какво всъщност правят за миряните? Мерят си автопарковете нагли подлеци ето това правят и каруци не заслужават!

«67891011»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.0 + 1.0
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook