Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Strange

«4567891011»

Скандал се развихри в ОУ „Никола Вапцаров”
2012-06-17 17:24:28
Коментар: Първата година, когато въведоха униформите и в нашето училище ги дадоха май месец с идея да бъдат с тях за първи път на 24 май. После ни дадоха адреса на фирмата и казаха, че поне месец по-рано трябва да се поръчат за да бъдат готови в желаното от нас време. Аз отивам с децата си вземат им мерки и се съобразяват с желанията ми, шият ги по размерите на детето, а не готова номерация. Там плащам и ми издават фактура. В тази фирма шият само униформи поне на 4-5 училища видях униформите. Като отидеш там разбираш и каква е материята и имаш избор с къс или дълъг ръкав. През есента предлагат и пуловери. Ние не обсъждаме характера и положението на агресивния родител, а негова постъпка и примера, който дава. Още повече като служител на реда не му прави чест за подобна постъпка и аз съм на мнение, че трябва да се уведомят началниците му и да бъде наказан за хулиганската си проява. А мненията и изказа изобщо не са на детето, а по-скоро на майка му. Това е достатъчно само да си направи човек изводите. Замислете се ако за всяка несправедливост или неточност се стига да словесна и физическа саморазправа ще се стигне до гражданска война. Недопустимо е поведението му дори да е бил прав, още повече служител на МВР.
Скандал се развихри в ОУ „Никола Вапцаров”
2012-06-17 02:19:37
Коментар: Дъщеря ми учи в друго училище и при предаването на учебниците не предаде учебника по литература понеже си помислихме, че го е загубила. Бях решила да го купя и даде на следващият ден. Обадиха се от училището и казаха, че няма да й дадат бележника докато не върне учебника. Казах им, че зная за учебника и че на следващият ден ще го занесе /за късмет го намерихме забравен в родителите ми/. Но при условие, че има некоректни родители с право са отказали да им дадат бележниците, а грозната постъпка на родителя показва, че за нищо не става. Ако е имал финансови проблеми е можел да отиде при директорката и да й обясни и помоли за помощ или още отсрочка. Но да отиваш и да се правиш на мъж пред една жена е доста глупаво и примитивно. Най-вероятно родителят е от типа селски тарикат да плаща, който има аз пари за ракия нямам униформи на лапето ще купувам. Аз бих се срамувала ако някой от родителите ми направи така. Не бих злепоставила детето си така. За 3 месеца много неща могат да се направят. Чист тъпунгер.
Край с пушенето на закрити обществени места
2012-05-17 19:22:53
Коментар: Пушачите са големи егоисти. Аз като непушач не преча на никого, нито им вредя, а те с тяхното пушене ограничават и нарушават моите и на всички непушачи права. Защо са празни залите за непушачи? Давам веднага пример с моя позната на пицария с отделни зали за пушачи и непушачи и стана така, че аз с моите две деца, дъщерята на моята позната трябваше да стоим в залата за пушачи, защото се почна едно молене не можело чашка вино без цигара и тн. Така 4 човека бяхме опушени без да го искаме и това беше последното ми излизане с нея. Дайте шанс да дишаме въздух без тютюнев дим. Пожалете децата и хората непушачи. 8 часа да стоиш без да пушиш натютюнев дим се равняват на 5 изпушени цигари.
Заплашили зам.-кмета на „Одесос“ с убийство
2012-05-16 16:47:55
Коментар: ПЪЛНИ ЛЪЖИ АТАНАС ХРИСТОВ НИКОГО НЕ Е УДРЯЛ САМО Е НАПРАВЕНА ЗАБЕЛЕЖКА. Как не ги е срам да лъжат, заслужава да ги осъди за клевета. Стига сте клели човека, не е докоснал въпросната лъжкиня.
Зам.-кмет отнесе юмрук насред Варна
2012-05-15 15:57:50
Коментар: Познавам Атанас Христов лично, той е невероятно добър човек, със силно развито чувство за справедливост. Не вярвам да е ударил жена пък било и то някоя вулгарна личност.

«4567891011»

VIP
Купува ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ област Добрич и Варна
ВЕСЕЛИНА НД-06 ЕООД купува обработваема земеделска земя във всички общини на област ДОБРИЧ и ВАРНА на най-добри цени. Съдействие по изготвяне на всички документи при покупка и продажба на земеделски имоти....
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.2 + 1.0
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook