Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Strange

«123456789»

Стотици варненци се прощават с Пламен Горанов
2013-03-07 01:13:43
Коментар: Лека му пръст на Пламен, но подкрепям мненията на ядосаната и морски. Наскоро загубих баща си и болката е жестока, на моменти непоносима. Не може ако действително това са истинските причини за самоубийството да го причиниш това на близките си направо за мен е непростимо. Но за мен има доста неясноти около целия инцидент и просто някой го използваха това да дадат едно лице на протеста. Защо се е самоубил в 7,20 когато пред общината е бил само той, охраната и някакви минувачи, не изчакал поне служителите да дойдат да видят протеста му? Защо след като не е от Варна, може дори да не е гласувал тук за местни избори е приел така лично /ако не е болен/ нещата? Ако това беше начина за справяне и борба с несправедливостта то Левски и Ботев е трябвало елегантно да изпаднат в депресия и да си теглят куршума, вместо да се борят до сетния си дъх за свобода. Иначе имаме и доста по заслужили самоубийци за които траур няма - Петя Дубарова, Пеньо Пенев. Лично мнение, не целя война. Иначе наистина според канона на самоубийците не се позволява опело.
Трупат "Грамада" в памет на Пламен пред общината
2013-03-05 23:33:00
Коментар: Съболезнования на семейството! В интернет го изкарват светец, а семейството му твърди, че е самоубит. Ако се е самоубил това означава, че явно от доста време е страдал /поне според мен/ решението да си отнемеш живота и да го изпълниш не е толкова лесно и изпълнимо. За мен /предварително се извинявам ако някой се засегне от мнението ми/ смъртта му е безмислена и по-скоро плод на заболяване отколкото на нещо друго. Смъртта не е решение. Наскоро загубих баща си и болката е непоносима и жестока, и да причиниш такава загуба на близките при условие, че не си неличимо болен е направо непростимо.... лично мнение.. дано почива в мир!
Пушим в кръчмите след 22 ч
2012-12-04 15:49:23
Коментар: Разочарована съм много, ама от зависими хора не може да очакваш разум. Жалко, че никой от тях не мисли за хората непушачи и децата, които утре ще продължават да мислят, че е яко да пушиш.
Меглена Кунева представя книга във Варна
2012-11-16 09:41:16
Коментар: след като прочетох това не мога да я разбера тази нагла жена razuznavane.com/?p=2791
Спряха автобус, возил деца към Варна през нощта
2012-11-03 23:17:55
Коментар: На мен не ми е ясно ако деца пътуват в автобус на някоя фирма с редовни линии София - Варна и от този автобус ли ще свалят децата? От една страна разбирам, че може би е като превенция срещу заспиване на шофьора ама ако шофьора е преуморен ще заспи и през деня. Ако автобуса е неизправен и през деня може да аварира. Наистина малко ми е неясно.

«123456789»

VIP
Електрически велосипеди. Удобни. Забавни. Надеждни. Гаранция
Насладете се на невероятното леко и бързо пътуване с нашето електрическо колело. Със своя мощен електрически двигател, вие контролирате темпото и стигате до вашата дестинация с лекота. Някои основни...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Време за култура Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Без вредители
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.5 + 0.5
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook