Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Strange

«2345678910»

Б.Гуцанов: Кметът и ГЕРБ докараха Варна до просешка тояга
2012-10-28 17:50:40
Коментар: Как може да е толкова нагъл Гуцанов самият той може да се похвали само с далавери, а сега и съвети дава. Забравихте ли как го арестуваха с 200 хил. лв тръгнал за великденска почивка? Какво е направил за Варна той или БСП нищо! Надявам се ББ да помогне на Варна да заработи местната власт и да има успехи и на местно ниво не само на национално.
Глобиха бития пътник от автобус 148 за хулиганско поведение
2012-10-27 15:53:24
Коментар: Не зная защо винаги като стане нещо се появяват разни дето обясняват колко прекрасно е да си в чужбина, никога няма да се върнат. Чудесно защо мислите, че нас хората в България ни интересува вашето решение? В Германия не се раждат гений просто имат законодателство, което се спазва. А в България, когато се казва, че трябва гражданите да спазват законите веднага скачат разни мозъчни инвалиди да плачат, че тяхното нарушение е нищо в сравнение да речем на престъпниците. Трябва и тук независимо от всичко да се научат хората да спазват законите и да приучават децата си на същото. Когато родителите си хвърлят фасовете през прозорците на колите децата им също не използват кошчетата за боклук, когато всеки ден виждам майки да бягат с децата си на червено или не пресичат на пешеходна пътека ще има за огромно съжаление пострадали деца. В Австрия като те хванат без билет глобата е 180 евро и хванатия пътник не се цигани, а мълчаливо приема санкцията. Ако българин не си плати билета веднага ще каже, че циганите не плащат защо той да плаща и тн и децата рушат и малкото хубави автобуси.
Варна с нов областен управител, Коста Базитов сменя Данчо Симеонов
2012-10-24 15:21:08
Коментар: Браво на управляващите за пореден път доказаха, че чуват гласа на народа. Надявам се новият областен управител да оправдае гласуваното му доверие. Успех!
Готвят амнистия за пушачите
2012-09-26 22:33:58
Коментар: Ужасна новина! В такъв момент съжалявам, че непушачите сме толкова зле организирани, а не като пушачите, които имат свои фейсбук групи, където се жалят, че не им се позволява да се тровят.Жалкото е, че не тровят само себе си, но и непушачите принудени да им правят компания, деца, и разбира се персонала. Дори на пушещите туристи им се струваше, че българските заведения са прекалено задимени и не им харесваше. В такъв момент ме е яд и си казвам егати скапаната държава, егати политическата класа.
Цигарите убиват всяка пета кръчма
2012-09-24 04:46:26
Коментар: Сафрида имаш избор направи го, обаче предпочитам някой да ми мирише на парфюм отколкото на пот. Дали да не внеса петиция немити и вмирисани на пот индивиди да не ги пускат в заведения и ресторанти? Аз лично смятам, че намаляването на обема на работа на заведенията е в обедняването на хората и намаляването на доходите. Постоянно се покачват цените на цигарите, но всички безропотно си ги купуват при тези цени на цигари как да останат и за заведения? А морето нет от доста време производителите на мебели се оплакват, че обявяват фалит поради намаляване обема на работа, само че те изтъкнаха като причина свиване на доходите на хората, а не тютюнопушенето. Като ти намалеят доходите нямаш пари за ремонт, нямаш пари и за ресторанти и барове.

«2345678910»

VIP
Купува ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ област Добрич и Варна
ВЕСЕЛИНА НД-06 ЕООД купува обработваема земеделска земя във всички общини на област ДОБРИЧ и ВАРНА на най-добри цени. Съдействие по изготвяне на всички документи при покупка и продажба на земеделски имоти....
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.8 + 1.7
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook