Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Strange

«123456789»

Голямата тютюнева лъжа на ресторантьорите
2013-06-04 23:54:39
Коментар: Не мога да разбера защо след като храната е вредна, автомобилите замърсяват трябва да толерирам и тютюневият дим? Забраната за пушене не за пушачите, а за да уважи правото на непушачите да дишат, да се хранят, да се забавляват на въздух без тютюнев дим. Никой не мисли за работещите в заведения хора, които трябва да понасят по 10-12 часа смрадливите цигари. Дъщеря ми е дете, което много алергично, лекуваме се с алергени, но към тютюнев дим е доста алергична и започва да се задушава. Влязохме да вечеряме в Хепи до бившето Хеи беше затворен покрива и до нас спокойно пушеха, ние се водихме вътре, а те навън като нямаше нито вентилация нито възможност да се преместим. Ние 5 човека непушачи дишахме цигарен дим на две жени, които ближеха една салата, но пък пушеха като комини без да се съобразяват от това, че до тях стоят 3 деца и двама възрастни. Дали нашата сметка беше по изгодна на Хепи или тяхната? Пушете си вкъщи, както пушачите имат права и ние имаме права. Като се храня нездравословно или пия алкохол вредя на себе си, не на познати и непознати в обществените заведения. Аман от зависими егоисти!
Турският език става задължително избираем
2013-06-04 01:11:11
Коментар: Не разбирам защо в държавните училища, чиито субсидии идват от българските данъкоплатци трябва да плащаме за изучаване на майчин език?? Да си ги учат в домовете и местата за събиране на съответната общност - джамии, синагоги, църкви. И това ако не насаждане на омраза и сепаратизъм здраве му кажи. Спешно трябва да се смени кабинета - освен с интересните си интимни съчетания нищо експертно не виждам там. Болен е национален предател продаде гласа си за 10 млн лева и сега може на воля да иска намаляване на субсидиите, първо защото няма да се случи сигурно и хвърля прах в очите на понамалелите си фенове и второ вече добре се нахрани пък и за в бъдеще ще трябва неговия глас, че може и от субсидия да се откаже. Болен е време да бъде затворен в тапицирана стая.
Министър Георгиева на митинг на ДПС: Ще работя вашите деца да учат майчин език
2013-05-28 22:28:19
Коментар: Уважаема госпожо вие сте срам за българския народ и българщината http://vbox7.com/play:7d7072b5?p=favourites&id=3260404&order=date вижте този линк и си вземете поука, ако не е вече късно ...
ГЕРБ-Варна организира безплатни прегледи
2013-04-18 16:59:19
Коментар: Няма как да не поздравя особено д-р Тошев, защото той не го прави кампанийно, а редовно. Абсолютно глупаво и безмислено е да оплювате и неодобрявате такива хубави инициативи, не може на бялото да казвате черно.
Варненец: Подкрепям палатковия лагер, защото дела трябват, а не думи
2013-04-15 03:12:42
Коментар: Като гледам лицата на протеста по телевизията се ужасявам от тях. Аз не се идентифицирам с тях, не смятам, че са представителна извадка на гражданите на Варна. Дано скоро се разотидат, че започва да се стопля времето и освен брадясалите им мутри, ще започне да вони на цигански катун точно в центъра на Варна. Не подкрепям самоубийството на Пламен със смъртта си доказа, че здравната система не работи иначе щеше да бъде прибран в тапицирана стая.

«123456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
4.8 + 3.2
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook