Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Strange

«123456789»

ДПС вкарва двама в екипа “Бозов”
2013-07-05 19:07:30
Коментар: Лично Бозов си призна, че ще бъде като Орешарски, тоест независим в очите на избирателите си и доста зависим от партията столетница. Щял да прави ревизия това включва и неговата дейност - дали ще си признае грешките и далаверите? Досега удобно е седял на мекия стол на заместник кмет какво по различно ще направи като е свикнал нищо да не прави? Най-много ме дразни в неговото излъчване липсата на инициативност, идейност, няма грам живинка? Не мога да си представя, че този човек с тези нелепо стоящи му мустаци може да бъде представител и лице на Варна. Лично аз и моето семейство ще гласуваме отново за Портних, дано да спечели!
Пресконференция на Иван Портних
2013-07-01 22:45:25
Коментар: дори и така да е зависим, дори да иска да печели какво виждам аз - лично мнение заинтересован е в туристическия бранш - за мен това означава, че той ще работи за да развие Варна, по този начин ще печели той и ще генерира пари за града. Развивайки пешеходния ринг, туристите ще оставят парите си по магазини и музеи. Така туристите идващи във Варна организирано ще пазаруват и подпомагат дребния бизнес. За това казвам Варна има нужда от добър управител и мениджър, който знае как се печелят пари, желае да усвоява европейски фондове, а не от лекар, който просто да я поддържа на системи, без ясна идея как се прави това.
Пресконференция на Иван Портних
2013-07-01 20:02:09
Коментар: Герб управляваха почти 4 години, но поеха негативите на всички правителства от последните 20 години, когато даже не са съществували като идея. Всички се увличат в масовото плюене, без да се задават въпроса, а кой е виновен. Повечето от коментиращите не си правят труда да прочетат какво от кого зависи, та да знаят кой е виновен. Портних /направих си труда да се информирам/ откакто е в общинския съвет от края на 2011 година раздвижи работата на цялата община и проектите, които точно тези като Бозов дето удобно са си стояли на зам.кметското място нищо не са направили. През август ще имаме нови автобуси, има идеи за раздвижване на бизнеса. Тези идеи са изпълними стига човекът, който застане на кметското място да има мотивация да ги изпълни. Давахме шанс на какви ли не, време е да дадем шанс на един успешен мениджър да управлява. Този човек е млад и видимо необременен от комунистическото минало, не си служи с методите на партията столетница. Успех Портних!
Пресконференция на Иван Портних
2013-07-01 19:36:14
Коментар: Не мога да повярвам, че синя Варна предпочете Бозов. Варна не е пациент, за да има нужда от лекар , който от 2008 година в позицията си на зам.кмет не е направил нищо за този град и общинското здравеопазване. Обещанията му за ревизия на управлението на Кирил Йорданов ми звучат комично, ще ревизира и собствената си дейност ли? Ще извади ли на показ собствените си кирливи ризи и тези на колегите си? Глупости на търкалета. Гласувах и пак ще гласувам за Иван Портних, запознах се с идеите му и мога смело да кажа, че Варна има нужда от добър и идеен мениджър като господин Портних.
Деветима в битка за кметския стол на Варна
2013-06-06 23:23:45
Коментар: Ех, морето нет защо и вие нагазихте в блатото на неграмотността как може някой да си смени мнението на 360 градуса, та това е пълен кръг!?Не трябва ли да е 180 или 360 ви прозвуча по-гръмко някак си? Иначе мога да кажа, че се надявам Иван Портних да спечели - най-подходящ и подготвен е от всички останали.

«123456789»

VIP
ЛЕГО Онлайн Магазин - Igra4kiBG.com
Купи LEGO конструктори пълна колекция серия 2024 година, плюс отстъпки до -25% на избрани серии: CITY, Duplo, Friends, Creator, Avatar, STAR WARS, Technic, Ninjago, Harry Potter, Minecraft, Super Mario,...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.4 + 0.5
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook