Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Strange

«123456789»

Жаклина Братанова е новата „Мис Варна 2013“
2013-08-24 16:05:17
Коментар: Честно казано за мен тези конкурси са пълна глупост, харчат се толкова много пари за нищо. Нито се стимулират таланти нито помагат по някакав начин - нищо просто нищо. Влязох в сайта на vip fashion за да разгледам поредната миска известна с това, че е мис и с ще стане още по-известна ако си хваща богати гаджета и хоп съмненията ми се оказаха верни. Според скромното ми мнение резултатите са били ясни още преди старта - всички победителки са модели на споменатата vip fashion агенция, а за другите остава само спомена от участието. А уважаеми организатори станахте ми противни с този конкурс миналата година, когато заведохте кандидат миските да се снимат първо със сирачетата и им подариха по една плюшена играчка и как миските се хилеха на фотографите до плачещи деца, а после разходихте миските с яхта. На сирачетата плюшената им играчка стига и да ги нахрани и да ги облече. Тъпо, тъпо...
Искат ТВУ-та заради боядисаната мечка във варненския зоопарк
2013-07-28 03:40:08
Коментар: Горкото животинче - сега да не се окаже, че именно то с вида си е изплашило горкото мило ангелче и то от страх изтърва спрея, който носи вместо книжка или балон в клетката на мечката,и че даже успява доста добре да я изпоцапа. Може детето да е много добро, но трябва да бъде наказано за лошата си постъпка, Утре ако случайно реши да смени цвета на д-р Чешмеджиева дали тя така самоотвержено ще го защитава? Според мен е правилно да има глоба за родителите купили спрей на 10 годишното си ангелче и позволили да го разхожда насам натам без надзор, както и наказание за детето причинило травма на животното, което радва много деца ежедневно и те сега ще са разстроени от гаврата с невинната мечка. Незнанието не е извинение. Какъв по нагледен пример за детето, че трябва да носи отговорност за постъпките си.
Мерткан Ибрямов, зам.-областен на управител на Варна: Няма причина да има напрежение
2013-07-10 23:15:46
Коментар: Българите нямат проблем с етническите българи, а имат проблем с етническите назначения. ДПС е партия, която се ръководи от етнически турци отдали живота си на държавна сигурност. През целия си живот са предавали и донасяли за своята етническа общност, дори и по време на възродителния процес са си вземали парите. Сега тези хора уж защитават етническия мир глупости- във Варна няма само етнически турци, има и арменци и евреи и гърци нима ДПС защитава и техните права? Когато едно назначение идва от ДПС за мен то е символ единствено на етническо назначение, което няма общо с професионални качества и възможности. Свършиха ли варненци, че си внасяме хора от Вълчи дол? Как може да се сравни зам. кметско място във Вълчи дол с цяла Варненска област?
Кметът почти е ясен: При 70% извадка Портних води с 51,51%
2013-07-08 00:31:21
Коментар: Да ни е честит новият кмет! Който не е искал Иван Портних да беше излязъл да гласува. Аз гласувах за Портних и се надявам, че ще бъде успешен кмет и дано да успее да надмине успехите на бургаския кмет. Що се отнася до ромския вот той е красноречив - всички даваха пет.
Кметът все още неясен, 51 на 49 са първите прогнози
2013-07-07 23:05:06
Коментар: До гневен секции 75 и 76 в у-ще Елин Пелин гласували 231 гласоподаватели 210 за Бозов, 21 за Портних, 185 гласували - 165 за Бозов и 20 за Портних да видим сега простата аритметика кой е пазарувал? Да ни е честит новият кмет на Варна, много се радвам той заслужава да спечели!

«123456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
3.0 + 3.6
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook