Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Strange

«123456789»

Здравни инспектори мериха градуси в 5 училища във Варна
2016-01-07 17:41:32
Коментар: Детето ми отиде в понеделник на училище и във вторник беше на лекар. Първо, заради закъсал автобус, учениците са били принудени да слязат доста далече от 4та гимназия, да газят в снега/както морето.нет показа/ и да влязат в студените стаи. Топло е било само на втория етаж, до директорския кабинет и учителската стая. В другите стаи парното е било символично, температурата във физкултурния салона е била 10 градуса. Дори учителите са били с якета и палта. Един от учителите ги попитал защо са дошли в това лошо време, а друг написал, че присъстват само 5 човека. Проверките май са само за отчитане на дейност. Реалната обстановка няма нищо общо с изнесените факти от отговорните институции. Целта все пак е качествено обучение, а не количествено, нали? При условие, че има затруднение с транспорта и затопляне на стаите, РИО трябваше да реагира адекватно и да остави децата по домовете им, докато се създаде нормална обстановка за движение. А сега болни ученици, някои от тях със счупени крайници......
Сигнал срещу Борисов заради реч пред ученици
2014-04-06 01:13:22
Коментар: Прав е Бойко Борисов, за съжаление разбира се. А, не разбирам, що за глупост е да твърдят, че е агитирал ученици? Те, учениците нямат право на глас с изключение на навършилите 18 години. Освен това, той им е казал абсолютната истина. Правителството взема заеми и децата ни ще ги връщат.
Съветник роптае срещу Грамадата и палатката до общината
2014-03-13 14:13:04
Коментар: Лека му пръст на Пламен Горанов! Но за мен около това самоубийство има толкова много неясни моменти. Отдавана трябваше да се премахне тази грамада, не съм срещнала и един човек, който да я одобрява. За поклонение най-добре желаещите да отидат на съответния гробищен парк, където почиват тленните останки на Пламен Горанов.
Бареков иска да разтури парламента
2014-02-26 17:18:24
Коментар: Пази Боже сляпо да прогледа! Има ли някой нормален и разумен човек да му вярва? Обаче както аз се чудя дали някой му вярва току в.иж това недоразумение влезе в парламента, заради ниската избирателна активност и контролиран вот.
Държавата решава дали да плати 40 000 евро на Гуцанов, осъдил страната ни в Страсбург
2014-02-26 14:10:59
Коментар: Срама няма една стотинка не заслужава, можете ли да си представите този хубостник е гласувал против строителството на магистрала Хемус с одобрението на дебила Папазов/който е министър и е от Варна/ заради подмяна на жп линия Варна-Русе. Сега е периода, в който се отпускат пари за пътна инфраструктура по Европейските фондове, а следващия е за железопътна инфраструктура така, че ние варненци се простихме с магистрала Хемус благодарение на другарите от БСП, за които всяка дума е слаба да ги опише.

«123456789»

VIP
ЛЕГО Онлайн Магазин - Igra4kiBG.com
Купи LEGO конструктори пълна колекция серия 2024 година, плюс отстъпки до -25% на избрани серии: CITY, Duplo, Friends, Creator, Avatar, STAR WARS, Technic, Ninjago, Harry Potter, Minecraft, Super Mario,...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.7 + 0.7
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook