Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на sovini

«34567891011»

Премиерът Марин Райков обеща изборите да са честни
2013-04-12 22:30:47
Коментар: Кога започна, та ще "продължи да се бори срещу порочната практика на купуването на гласове"? Той е убеден, защото парламентарните партии (които са станали такива с купуване и лъжуване) са Го убедили. Премиер - слънце.
Протестиращите от палатковия лагер във Варна обявиха гражданско неподчинение
2013-04-12 22:22:08
Коментар: Браво! Много сме демократични. Нямат, ама НЯМАТ! право да протестират. Та нали затова е демокрация, за да може дори Мунчо от 15:22 да си каже. Като призовавате да се замислим, вижте мислещите - Венче, ник, Антонио Гауди. Не ги познавам и не знам как биха коментирали друга ситуация, но тук са прави - слушайте тях. През времето, когато беше построена партийната грамада, беше впрегната цялата партийно-държавна машина. Сега срещу нея трябва да се издигне другата Грамада - на гражданите - камъче по камъче, за да бъде като трън в очите на новите управляващи, които ще дойдат, щем-не щем. Виждате, че тези още се усукват. За такива Р.Р. е писал: "Нека друг да падне, ако падна аз, значи да пропадне скъпата ни власт".
Протестиращи във Варна смениха името си заради кражба
2013-04-12 21:59:24
Коментар: Изяжте го този madjik. Друго май не можете да правите. Пардон, можете - да хулите протестиращите. Тяхно право е да протестират и никой няма право да им го отнеме. Колкото до Грамадата, то тя трябва да се разрастне, за да се покаже отношението на гражданите към т.нар. управляващи. Защото, ако бяха наистина управляващи, за тези години, които наричаме демократични, щяхме да сме далеч по-добре. Ето защо не хулете протестиращите, а тези, срещу когото те протестират. Уважете протеста на Пламен Горанов. Май някои бързо забравиха неговото име. Грамадата трябва да расте най-малкото заради него.
Кирил Йорданов: Варна попадна в главоломна низходяща спирала
2013-03-26 22:35:47
Коментар: Заслужава ли това леке да му се четат глупостите? 20 години във властта му бяха малко. То използва гънките на местността - бутано от СДС, след което бързо-бързо последвано от БСП, прехбърли се на крилете на "независимостта" и накрая кацна на ГЕРБ. Наслушахме се на "успехите" му, когато вървеше по угодно застлания му с уютно мек медиен килим път през кметските си мандати. В това време хората се чудеха на слепотата и глухотата му за надупчените пътища, липсата на места за паркиране, унищожаването на зелените площи и т.н. и т.н. Добре е, че най-после много хора разбраха що за боклук е.
Рехав протест във Варна, отново разделение сред протестиращите
2013-03-25 23:15:45
Коментар: Мед му капе на пишущия - "най-рехавата демонстрация", "отново възникнаха разногласия", "протестиращите се дистанцираха". Пиши, че трябва всеки ден да се протестира, грамадата да стане колкото сградата на Общината, да се напомня постоянно за саможертвата на Пламен Горанов, паметник да му се издигне... Много бързо им омръзнаха протестите на някои. Много рано започнаха да се опитват да ги омаловажат. По това може да се разбере кой кой е.

«34567891011»

VIP
Нощувка 70лв. - капацитет - 5 човека до ВИНС, Морско училище
Двустаен за нощувки до Спортна зала, ВИНС, Морско училище, Морска градина. Дневна с кухн.бокс - диван разтегателен/тип спалня/, хладилник, вградена фурна, керамични котлони. Спалня - комплект спалня, гардероб...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.8 + 0.9
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook