Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на sovini

«123456789»

Варна e на второ място в страната по трудови злополуки
2013-04-26 23:13:16
Коментар: Така е Пламене. Чиновника не можеш накара да измени на себе си. Дай сигнал и чакай да насрочат проверка в рамките на месец. Така е във всички службички. Трябва да се работи по ГОРЕЩИ СЛЕДИ, за да се свърши някаква работа. Друг момент - на работника не му е основната работа да чете наредбите. Той подписва, независимо дали е инструктиран персонално. И когато стане злополука - пращат го в болницата, плащат му някакви пари и евентуално го пращат вкъщи за няколко дни - не в болнични. Бъди сигурен Пламене, че данните, с които разполагате, са изключително занижени. За инвалидизацията на циганите пък да не говорим, където вървят рушветите. Справка: уволнението на социалната работничка. Там също трябва да се разрови.
Строители очакват санирането да ускори растежа на бранша
2013-04-26 22:40:30
Коментар: Така е. Свършиха крадените пари - свърши и строителството. Нали сега трябва да си продаде построеното, за да влязат пари за ново. Та нали досега цялата ни икономика се развиваше на базата на строителството, т.е. на откраднатите от народа пари. Сега чакат пак да дойдат някакви пари, за да ги откраднат. Измислената схема не проработи, защото така прокламираната ефективност трябваше да налее пари в банките. От какъв зор аз ще дам 20% лихва на банката, когато, ако ги имам парите ще мога да си санирам жилището без кредит. Но не, в България можеш да санираш ефективно само с банков кредит. От посочена банка. Мерси. Ето затова няма саниране. Искам да съм англичанин, където държавата те финансира, когато решиш да санираш или да влагаш средства за енергийна ефективност.
Арестуван е президентът на Босна и Херцеговина
2013-04-26 22:24:51
Коментар: Тук само и единствено циганина вкараха в затвора - той се излежа и пак е депутат. Другите са "башка". Те си се подслушват, вадят си кирта пред всички, научаваме кои са им любовниците, кои са им банките, кои са им имотите и как "законно" са ги придобили, какви са им далаверите, как са предали Родината си, гордо служейки на държавата... И какво? Изправили се отново простаците му с простаци да ни агитират, безродници недни, да гласуваме за тях. Изроди! Смятат народа за мърша, гадовете. Нашите всички са за затвора.Не, за дръвника са.
Община Варна продава 50 апартамента, за да кърпи положението
2013-04-26 22:16:12
Коментар: "2-стаен апартамент, кв.Левски, Варна - 16 000 Eвро Имоти - жилищни - продава" Ето, смятайте. На такива цени се продават жилища във Варна сега. Преди 12 г. такова жилище се продаваше от Общината на цена от 18 000 лв. Колкото до коментара за окаяната състояние на жилищата - ако не се поддържат от живеещите в тях ще са в окаяно състояние.
Митниците обявиха война на съда заради „Лукойл”
2013-04-24 23:18:30
Коментар: Браво Таньо, браво Ваньов! Страшно управляваш митниците. Как и бат Бойко ти игра по водите, как и златото заделихте... Ехе, и аз да съм като тебе... Ама не съм и няма да бъда - слуга на внички господари, който знай на кого и колко. А сега изведнъж - избори. Брех, да му се не види - работа трябва да се отхвърля. Спешно. Не се знае кой ще е новия господар. Ами ако той реши да ме смени? Хайде да не цитирам пак РР.

«123456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.6 + 0.7
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook