Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на sovini

«123456789»

Къде грешим най-често при писане?
2013-04-24 23:09:47
Коментар: Кат иам впредвид днешното даскало - кво се очудваш!!!!! Кой да те научи кое как се пише и къде, как и какви препинателни знаци се поставят? Не бъди максималист - не очаквай от лелята в яслата велики мисли. УЧИТЕЛ е благородната професия, която се профанизира, но не сама по себе си. Профанизираха я днешните... И като навлязоха едни "учители"... Някой ми беше казал за тях една хууубава приказка: "Иби, учи, иби, учи - пак ненаибани и ненаучени".
Кунева и Марешки отчитат най-много дарения за вота
2013-04-24 22:50:21
Коментар: Моля за извинение, че пак се изявявам. Просто пропуснах да спомена, че Кунева проигра своя шанс. Който иска да ни я пробута отново, ни има за олигофрени.
Кунева и Марешки отчитат най-много дарения за вота
2013-04-24 22:47:14
Коментар: Това с даренията - добре. Според мен Марешки трябваше да кметува предния мандат. Тогава се бореше сам. Сега - не знам. По едно време започна някаква, като че ли гербова, подкрепа, но пак не знам. Все пак си мисля, че не би било зле да опита. Ако се осере, както се осра Кирото (и то толкоз време, при пълната подкрепа на "здравите" варненци) - ще го махнем. При това той ще бъде гледан под лупа, в контекста на сегашната ситуация. Всеки има право на (хубавата българска дума) шанс.
България осъдена да плати ?106 761 обезщетения по дела в ЕПСЧ
2013-04-24 22:38:40
Коментар: Това е положението, както беше казал РР: "За негови грешни методи ний плащахме грешни пари. Той още не ще да си ходи - ще плащаме лихви дори." Вярно, тогава той е визирал (може би да, а може би не) една определена личност. Аз смятам, че е имал пред вид цялата тази пасмина, която върши антинародна дейност, цялата административна машина, която обслужва собственото си оцеляване и възпроизвеждане в името на, както е казал шопа: "Пази си лебо". Нещата, обаче, трябва да се променят! Как? Като искаме от политиците (слушате ли им дебатите - пълна помия) да приемат такъв закон, който да задължава сгазилият лука да си плати. Както аз и както всички други, когато сме се озовавали в положение на нарушение.
Иззеха 500 кутии цигари без бандерол във Варна
2013-04-24 22:19:14
Коментар: Я стига с тези коментари! Нали знаете, че родната (т.нар.) полиция ни пази. Главният, забележете - ГЛАВНИЯТ СЕКРЕТАР на МВР се беше похвалил, че намерил среброто. На въпроса за ЗЛАТОТО, той отговори, че нали намерили среброто, какво сега да му търсим кусури, че не си е свършил работата. Един друг по-предишен Главен секретар, който твърдеше, че от всички институции само МВР работи и с лъжи си изработи ген.пагони,свърши по-малко работа. Изключвам тежкият и непосилен Батмановски труд по търчане тук и там за рязане на българския трибагреник, сведен до някяква си лентичка.

«123456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.8 + 0.7
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook