Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на sovini

«78910111213»

Комисията по промишленост и енергетика на ЕП обсъди затварянето на старите атомни реактори в България
2013-03-20 19:49:44
Коментар: В България едно нещо е във възход - затихващите функции.
д-р Константин Герганов: Самозапалилият се вече е във Варна, зле е, по-зле от Пламен
2013-03-20 19:43:58
Коментар: Има и 86, които одобряват коментарите на &&&&&&. Антинародна политика водят правителствата от селското царче насам. То остави управляващите да си разиграват коня и точно от тогава започнаха големите кражби, тъй като разбраха, че никой няма да им търси сметка. Сделката беше - дайте ми имотите, които посоча, а вие грабете колкото можете.
Сигнал до комисията „Янев”: Кирил Йорданов ощетил Варна с над 1,5 милиарда лева
2013-03-20 00:08:26
Коментар: Да не забравяме, че този хитрец е 20 год. във властта. Стана областен управител от СДС, след което се кандидатира срещу Кирчев като кандидат от БСП и изненадващо загуби с 3%. (Може би поради участието на Ралчев, който взе 16%.) След това като „независим” стана кмет и заради светещите маркучи по централните сгради и зелените светлини в Морската го обявиха за много успешен кмет (познайте от кои). Той не работеше, а само отчиташе това, което правеше администрацията в условията на медиен комфорт. Това е причината да няма негов подпис под която и да е значима сделка – по-скоро под никоя. Той не ходеше на работа (и не искаше да ходи, което е споделял с баща си, поне през първия мандат на кметуването си,тъй като наистина това е твърде голяма тежест за плужек като него) и затова не подписваше нищо. Сега, ако обжалва, съдът ще уважи искането ме, не защото е много хубав, а защото са негови хора и защото законът е такъв-лош. И поради това, че в България умниците ни набиват в главите, че „законът – добър или лош-трябва да се изпълнява. Ние, които сме от другата страна, сме длъжни да отстояваме позицията, че щом един закон е лош – той трябва спешно да се промени.
Протестът в снимки: Ден 35
2013-03-16 19:55:46
Коментар: Какво да се прави: и протестиращите имат кусури. Сега ще се почне с проверките на документи, после с друго, трето... Защото стъпвали по тревата, пречели на движението, спорели със собствениците в Морската градина. Веждате ли какви гадове са тези протестиращи. Да, ама тревата ще порасте пак, ако има къде от строежи; движението ще тръгне пак, но тротоарите така и ще си останат задръстени от коли (питайте този с джипа); някой си собственик построил детска градина, затова сега ще застрои, ако има как, цялата Морска градина... Ще забравят и Пламен, и протестите, и всичко.
Разследват общински съветници за над 7 милиона незаконно имущество
2013-03-16 19:22:34
Коментар: Цитат от &&&&&& - "...хората са смачкани. политиците не им дадоха възможност за промяна в конституцията и схемата на управление. модела е печеливш за плевенлиев и компания и им е изгоден." Та този Марин си каза в първото си интервю - няма да има промени. Много задачи си постави със същите хора да изпълнява. Няма какво да се очаква. По-скоро пак се увъртат и протакат нещата, за да може отново на хората да им омръзне и да спрат да се занимават.

«78910111213»

VIP
тракционна терапия за шия
Уморихте ли се да страдате от болки във врата и скованост? Търсили ли сте решение, което може да осигури облекчение и да подобри качеството ви на живот? Апарата за тракционна терапия на шия е иновативно...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
2.0 + 2.0
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook