Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на sovini

«2345678910»

ОУ „Васил Априлов“ във Варна отбелязва своя патронен празник
2013-04-24 22:07:24
Коментар: Трябва да се честват тези празници, но така, че да оставят трайна следа в сърцата на ученици, родители, гражданство. Да се възпитават българчета, извинете - БЪЛГАРИ. Нямам търпение да празнуваме патронния празник на у-ще "Добри Чинтулов", както си спомням, се празнуваше по времето, когато директор беше г-н Д.Димитров.
Възможно е незначително увеличение на цената на тока от 1 юли
2013-04-24 22:00:07
Коментар: Вижте ги: Шеваршидзе, Шушулов, Семерджиев и сега Харитонова - все шушумиги на властта. Както някой беше казал - "сладури". А РР в едни предишни времена, които май са си същите, беше казал: "Неочаквано го снеха, но остана му утеха - триста хиляди спестени, вси роднини назначени." У нас ЛЪЖАТА се въздигна в спорт. Да уточним - новият спорт на политиците.
Райков: Публикуваната в "Милиет" карта е абсолютно скандална
2013-04-24 21:50:23
Коментар: Райков, ако смяташ да мрънкаш така, разбира се, че няма смисъл от теб самия. Ако беше един или два пъти , можеш да кажеш това. Но когато се случва нееднократно - "Не за първи път подобни силно неуместни стъпки се правят от страна на едни или други журналисти, в едни или други медии в различни държави...", ти си длъжен, разбираш ли, ДЛЪЖЕН да реагираш възможно най-остро. Ако (искаш да) видиш колко турски фирми с турски работници (без да наемат нито един българин) "печелят" конкурси, ще реагираш. Изкупуват земята безхабернико, потурчват българите, т.нар.помаци, потурчват цигани и ... каква да говоря. Чети американския доклад за радикалния ислямизъм в България, не нашия.
Оставките на двама заместник-кметове поискаха от ГЕРБ
2013-04-24 21:32:53
Коментар: Кой каза, че чиновниците са мързеливи (дядо). Не са мързеливи те в дейността си за губене времето на гражданите, в плетенето на лъжи и "прехвърляне на топката", в протакане и усукване, когато трябва да свършат някаква работа... Работил съм там и след като ми подновиха договора, ме досрамя да не правя (почти) нищо и си напуснах. След този мой (тогава сторил ми се "героичен") жест не престанаха да лъжат, протакат и т.н. Не всички, разбира се, но май Караденчев, а и Партних са от мен визираните. Добре ще е всички да се махнат, та дано нещата потръгнат.
Варненец почина зад волана
2013-04-18 22:53:01
Коментар: Старостта е нашето бъдеще. Това с прегледите е добре.

«2345678910»

VIP
Подготовка за матура по английски език - В1 и В2
Индивидуална подготовка за матура по английски език, нива В1 и В2. Ще работим със съвременни материали, които покриват всички части на изпита. Обучението се извършва в две насоки: - Теоретична подготовка...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.4 + 0.9
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook