Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на sovini

«123456789»

На живо в снимки: Варненци на протест за четвърти пореден ден
2013-06-17 20:30:09
Коментар: Вижте какво става навсякъде: Благоевград, София, Бургас... Не може да търпим безкрайно. Не може да ни налагат турско управление в България. Това правителство, щом като е способно да прави такива назначения, то утре може и да ни продаде на турците. Като се замисля, изхождайки от действията им, май вече са ни продали. Протестите на трябва да спрат докато не се махнат. Залъгванията от рода на: "Падането на правителството е опасно..." са празни. Опасни са тези, които ни управляват.
Пламен Манушев: Варненските кандидат-депутати имат огромен потенциал да работят за града ни
2013-05-07 00:12:54
Коментар: Абе, свободен човек, пенсионер. Защо да не се позанимава сега и с други неща - каквото падне. Случайно го сложили за малко чиновник и той се втурнал в политиката, депутат да става. Писах вече - търси си занимание човека. А щом има такива, дето се казва, да му уйдисват на акъла - що пък не. Ако си говорим за администрацията, пък била тя и морска - не е проблемът в местенето, а в нейната многочисленост. Що се отнася до позитивното мислене (не е вярно, Герита, че "липсва на всички ни") - оказва се май, че не е толкова полезно, колкото прокламираха... Празнувайте и се веселете, че се очаква ново близане на раните след 12-ти.
Северна Корея отхвърли предложението за преговори на Юга
2013-04-26 23:45:49
Коментар: Дайте цялата информация! Не съм фен (както медиите ми набиват в главата тази хубава българска дума) на Ким Чен Ун, но може би има сериозна причина за неговата позиция. Вижте как хората му го подкрепят. Дали другите подкрепят така своите лидери? Сещате ли се за ядреното и химическото оръжие на Ирак? Сещате ли се за признанието на Цветкото за Хизбула? Има много примери, които журналята знаят по-добре от всички.
От понеделник пускат булевард "Владислав Варненчик"
2013-04-26 23:37:15
Коментар: Тео оптимиста - доказано е през годините, че всичко се прави "През куп - за грош". Изобщо не се опитвам да пророкувам - пиша от житейска гледна точка. Прилича ми на МОЛовете. Голямя даддания беше, а какво стана? Половината непостроени, половината от построените - недостроени, половината - празни. Така и с евтините пътища - в крайна сметка-скъпи. Парите - похарчени, хората-недоволни.
Варна ще шашва страната и с интеграция на ромите
2013-04-26 23:28:54
Коментар: "Nestor Mahno Да живее Варненският общински съвет-най-незаменимият общински съвет в България! Съставен от най-интегрираните съветници в Европа!" Помним, помниим... Как приобщихме циганора, като го наредихме във "Владиславово" - на принципа "роднина-милиционер, роднина-милиционер", т.е. етаж цигани - етаж българи, като сандвич. Те обаче качиха и конете на етажа. Изгориха и паркета. Изкъртиха и дограмата. Бутнаха и панела. Кво да говорим? Той Станев знае как. Нормално. Като Кунева. Като Бойко.Като Костов. Като... чакай, че много го надигнах. За Общинския съвет? - ЛЮБИМИЯТ МИ. По-любим нямам. От всички общински съвети по света, пардон, в България, Варненският ми е най-любим. Хвала.

«123456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.9 + 0.6
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook