Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на sovini

«123456789»

Доц. Христо Бозов: Трябва да подкрепяме наши моряци, изпаднали в беда
2013-06-25 20:05:03
Коментар: Тоя сега се сети за българските моряци. Кампания брат'чет. Мерси за пожеланията. Нека да са здрави, за да могат по-дълго да лежат по чуждите затвори и да чакат моралната му подкрепа. Голям психолог се извъди, щом си мисла, че хората имат вместо акъл - боза.
Лиляна Павлова: По времето на Йорданов Варна беше една от най-трудните общини
2013-06-25 19:53:50
Коментар: павлова, не реагирай като домашния любимец на Павлов, първосигнално. Та нали вие подкрепиэте лекето Киро, а сега ревете от и срещу него. Подкрепихте го, защото беше много хубав - как добре обясняваше колко много е направил за града, та чак станахме "Най-добрият град за живеене" - една куха табела. Кухия го подкрепиха кухите. Сега подкрепете още един кухарник с грандомански т.нар. проекти, та дано градът пак стане нещо, като за живеене на клетите варненци и депка за кражби и далавери на техен гръб. Какво толкоз - човекът има потенциал да ревнат и от него, когато се наложи и да тръгнат да подкрепят друг... Посипете си главата с пепел и... "кой от къде е". Искаме да се отървем от лъжите и от златните ви лъжици, с които много се оядохте.
Евродепутатът Андрей Ковачев: Знам, че като кмет Иван Портних ще работи за каузата „Варна – Европейска младежк
2013-06-24 22:28:42
Коментар: И по-полека с презентациите, че веднъж ни презентираха като яйца на очи за сума ти милиони...
Евродепутатът Андрей Ковачев: Знам, че като кмет Иван Портних ще работи за каузата „Варна – Европейска младежк
2013-06-24 21:19:18
Коментар: Аман от амбициозни грандомани! Захванал се е този да се хвали колко неща ще направи. Кога бе човек? Явно и ти се каниш да кметуваш поне колкото Киро лекето. Тези негови венцехвалители кьорави ли са, че го навират в нашите очи? Те и ПЕС подкрепят безрезервно БСП. Тогава нека изберем техен човек, като Портних. Той също като Гуцанов разтяга грандоманския локум. Изберете го, изберете, пък да видим как ще си чукаме главите после.
На живо със снимки от протеста във Варна
2013-06-19 21:33:16
Коментар: "Не разбрахте ли, че завзелите парламента с измама са лишени от всякакви морални задръжки, те ненавиждат българския народ даже повече, отколкото го презират. Гея, Бея и Лакея НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОТКАЖАТ ДОБРОВОЛНО ОТ ВЛАСТТА. Сега само протакат, докато хванат по-добре юздите на властта и успеят да се разправят с всички, които са реална опозиция. Не разчитайте на мирен преход. ИМА САМО ЕДИН ПЪТ - ОКУПАЦИЯ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ И МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ!" Георги, Атака спряхя да атакуват. Не ги искат вече. Планът "Обущарски" за асимилация на България предложи мерки за нови кънки на народа. Ето защо има нужда от нови хора.

«123456789»

VIP
Подготовка за матура по английски език - В1 и В2
Индивидуална подготовка за матура по английски език, нива В1 и В2. Ще работим със съвременни материали, които покриват всички части на изпита. Обучението се извършва в две насоки: - Теоретична подготовка...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.4 + 0.8
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook