Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Tina

«67891011121314»

Заклаха пес на детска площадка в "Трошево"
2011-02-26 14:52:35
Коментар: Помиярите по улиците не са кучетата, а именно хората!!!!! Човекът е най-опасен от всички. Повече ме е страх когато покрай мен минат "глутница" пияни "мъжкари" отколкото глутница кучета. Повече ме е страх да пресичам на пешеходна пътека, отколко до мен на светофара да стои бездомно куче!
Заклаха пес на детска площадка в "Трошево"
2011-02-25 15:19:40
Коментар: Да трагедия е начинът , по който се е случило! Защото следващата новина може да е Живко този път закла човек! И животното не просто е умряло, то е брутално убите! Ти как смяташ, това нормално ли е?!
Заклаха пес на детска площадка в "Трошево"
2011-02-25 14:50:41
Коментар: Zori,просто глоба не би спряла психопати като тях, те трябва да са някъде, където няма да са опасни за когото и да било!
Заклаха пес на детска площадка в "Трошево"
2011-02-25 14:48:20
Коментар: Ахил.....просто отиди на психиатър-имаш проблем!!!! Надявам се ако създаваш поколени да не ги възпитаваш ти, че горко ни! И смятам ,че ти и този Живко сте много по-опасни от бездомните кучета и дори от злобния питбул! Никое куче не е на улицата пожелание! Ако държавата беше изпълнила основната задача за намаляване популацията на бездомните кучета(да кастрират женските) и да изпълнява въведените наредби, норми и т.н, бездомните кучета щяха да са намалели значително! Brasko, никой не смята, че е редно да се разхождат бездмони животни били котки или кучетата. И мога да ти кажа, че все пак има хора, които прибират кучета от улиците. И да в държавата има много нередности, но това не е оправдание всеки да прави каквото си иска, без да носи отговорност!!!
Хайки за пушачи в заведения и молове във Варна
2011-01-25 20:09:14
Коментар: Rodi, пушиш ли? Цигарите по-силни и по-важни ли са от закона?! За това са законите, за да има някакъв ред. Това, че законите не модат да удоволетворят всички, трябвали да ги нарушаваме и/или неспазваме?! Не виждам, защо не може да има толерантност?! Както непушачите дишат цигарения дим, защо и пушачите да не подишат малко чист въздух? Не смятам, че е трудно, за когото и да било, когато му се допуши да стане от стола и да повърви няколко метра, за да отиде в обособеното място за пушене? Повечето пушачи, които познавам също не обичат докато се хранят в някое заведение да не могат да си намерят вилицата от дим...

«67891011121314»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.6 + 0.5
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook