Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Tina

«456789101112»

Линейка зарязала тежко болен пациент, било недоразумение
2011-03-20 10:38:25
Коментар: малко през пръсти сте чели новината.... "4 наши екипа са посещавали неговия адрес" той човека не е така от вчера ( лека му пръст)..."Военнономорската болница. Там лекарите установили, че пациентът е с измръзвания на крайниците, въпреки че е бил на легло вкъщи......мъжът е страдал дълги години от диабет и накрая е получил гангрена на краката. Преживял е инсулт, оплаквал се също от язва и съдови проблеми. Трябвало е да бъде опериран, но отказал хирургично лечение. " Как да помогнеш на някой, който не иска помоща ти? Човеък си е знаел какво го чака......
Продължава лечението на простреляното куче
2011-03-20 10:12:12
Коментар: izzo17, да опасни са...но огромна част от кучетата са имунизирани! Лай... има не само животински, но и човешки( да говоря за градинките). Мога да ти кажа, че всеки 3ти , които върви по улицата и плюе, носи повече зарази от едно кучешко ако.....Навсякъде има зарази....и тук да споменем Личната Хигиена и имунитета. Тоалетната чиния също е пълна с микроби, ама сядаш на нея! Да не говоим за клавиатурата на компютъра.Един автобус пълен с хора е много по-опасен! Относно евтаназията...добре, тя дори и сега се практикува мился в някои кучкарници, но дори не изчакват и 4-5 дни....и тъй като парите за медикаментите за евтаназия са потънали в нечий джоб, евтаназия си е баш убийсто и то по брутален начин!!!! Защото ако трябва да държат животното от 7 до 10 дни, то нали се сещаш , че тези жълти стотинки, които са за грижата на едно животно на ден пак ще влязат в нечий джоб?! Не смятам, че като има повече от един проблем в държавата трябва да се занимаваме само с един от тях , докато го разрешим!! Точно за това си има различни министерства, за това си има и различни организации, за да се работи задружно в екип в името и благото на ВСИЧКИ!!!! Не трябва да не ни интересува какво се случва около нас! Хубаво е, че всеки има мнение, но все пак дори и с различно мислене, всички искат едно : Нещата да се оправят!!! Проблемите са много и са и общи, целта е една!
19-годишно момиче скочи от Аспарухов мост
2011-03-20 09:56:25
Коментар: Николов, момичето дълго време ще остане в болница....но с много грижи и операции, живот и здраве ще се оправи. Но неочаквани неща се случват, а и чудеса също :)
23-годишна варненка посегна на живота си
2011-03-18 20:36:41
Коментар: Не искам да прозвучи подигравателно, но пролет иде и вместо да се обичат и да се влюбват( както беше преди години на пролет) хората се побъркаха.......тъкмо мина зимата и сметките за тока намаляват.....може да си позволим да излезем сред природата без да даваме пари да се крием по задимени заведения......усмихвайте се по-често!!!! Усмивката и смехът са заразителни !!! :_) Една добра дума и мил поглед могат да помогнат!
Продължава лечението на простреляното куче
2011-03-18 20:32:36
Коментар: Всички до тук пострадали животни не са били именно тези агресивни кучета. ........ Всяко убито до момента куче, влязло в новините е гледано от живущите в блоковете и са били приятели на децата по кварталите....така, че нека не намесваме тези улични любимци, които с години кротко са си живели сред хората и да ги поставяме в графа" бесни псета".

«456789101112»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.5 + 1.4
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook