Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Tina

«2345678910»

Майка почина след медицински преглед
2011-04-20 20:57:13
Коментар: Ако отидете в банакта ще се чудите ли защо ви връват 10 докуметна за подпис и ще се меси тели в работата на банковите служите за вскяо нещо?- Не Ако ви се наложи да ползвате услугите на юрист ще успорвате ли всяко негово решение и ще мъ дуржие ли сметка за това как си върши работата?-Не Хората за това са лекари- защото за учили за такива......вярно е накои по-добри от други....Но не смятам , че трябва да хръвляме цялта вина върху тях. Някой онзи ден да е пътувал по пътя за Кичево....да е забелязал намлените коли ? Да му е станало интересно за какво става въпрос....? Да са се замислили колко ли души от тези коли са били спасени именно в този същия спешен център? Само плюете и сочите с пръст, но като кихнете и се закашляте се обръщата именно към тези " убийци"!!!
Майка почина след медицински преглед
2011-04-19 22:21:36
Коментар: Абе я стига с простотии..смятате ли, че ако е имало индикации за каквото и да е било животозастрашаващо състояние тези двама лекари щяха да си сложат подписи те и да я пуснат у дома?! Кой от коментиращите е компетентен, за да раздава правосъдие? Жалко за малдата жена...ама тя да не е единствената с ударена глава? Всички ли след като сте си удряли главите сте умирали? Някой да е чува за т.нар "светъл период"? И да може 2 човешки живота да са "изгъбени", а колко са спасени същия ден ?! Или ви е виновен личния лекар или системата или държавата или бърза помощ или лекарите в спешно и в отделенията? Защо не се поинтересувате колко такива случаи има и в европейските болници? Много!!!!!!
Осигуровки намаляват заплатите на акушерки
2011-04-08 21:10:37
Коментар: това важи и за мед.сестрите
Няма опасност за живота на пребития Манол от Морското
2011-03-30 01:33:37
Коментар: Браво на момчето, че е успяло да се свести и да се обади на бърза помощ...Браво на дежурния екип в спешно, че са се погрижили за него и са му осигурили шанса да се бори а живота си, браво на неврохирурзите, че са успели навреме и адекватно да реагират, браво на работещите в реанимация, че са се грижили за Манол. От новината излиза обаче, че нямаме нужда от спешна помощ и реанимация! Но защо ли да благодарим на медиците, то това са им задълженията.... Следващия път, когато се случи побой до смърт или тежка катастрофа или опит за самоубийство, а да видим дали ще могат "жертвите" да оцелеят само с едно телефонно обаждане!!!
Проф. Чирков строи болница във Варна
2011-03-29 09:58:06
Коментар: Никога една добра болница не може да бъде излишна!Само важното е тя да е достъпна, а не VIP болница. За всички, които смятат , че във Варна няма добри специлисти, ами ходете си до София. Специлаисти във Варна има много и то добри, база няма, пари няма, здравна култура на пациента няма....София не е България! Да не говорим колко голяма част от софийските специалисти са възпитаници на медицнксите университети във Варна, Плевен и Пловдив и са започнали кариери в същите градове. Една болница няма нужда само от качествен персонал, а и от добър мениджър!

«2345678910»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.9 + 0.9
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook