Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Tina

«5678910111213»

Простреляха две улични кучета във Варна
2011-03-16 23:34:49
Коментар: Големи "мъже", големи "хора" се извъдихте вие. Вие с акъл на зелка, дето не знаете разлика между това да си човек и да си звяр! Нали се мислите за голяма работа, че сте Хора...да ама точно за това сме хора да използваме главите си да мислим, а не да действаме като първобитните! И всички мухли и мухльовци, липсва ви не само възпитание и морал, липсва ви много повече- ДУША! Няма убиец, които да не е започнал 1во с убиването на животни за удоволствие или с тормозенето им! И на тези, които ми излизат с това, че ядем месо...ами то и хората си имат месце, дайте да стреляме по хората тогава...то човешкото за деликатес се смята!!! Сестра ми бремена в 9ти месец, една нагла пенсионерка я удари с бастуна в корема, че не виждала дали автобуса идва!!!! Пенсионер за малко да ме събори, защото му направих място да се качи в автобуса преди мен!!! И мен да ме блъскат и ритат, да ме целят с камъни и да ме заплашват с оръжие и аз ше се защитавам както мога!!! Кучетата лаят и от радос и от страх! Не е казано, че като лае ще те захапе! Жестокоста на хората към хората е по-честа от тази на животните към хората! Я отидето и питайте тези дето работят в спешно колко от нападнатите, които търсят помощ са нападнати от човек, колко от куче!!! Рано или късно всеки един от вас ще си получи заслуженото!!!! Ако не в този живот то в другия!
Заклаха пес на детска площадка в "Трошево"
2011-03-08 12:18:12
Коментар: Guendi, преди време имаше забрана да се носи хладно оръжие, после забраниха само камите! Скоро се рових и намерих, че вече законно всеки може да си носи едвали не каквото си поиска.....нож, пистолет, бокс и т.н.....то повече неща с продават без дори да ти искат документ или разрешително....само в малкото тясно специализирани магазини за оръжие спазват закона! Аз онзи ден бях извън Варна в едно малко градче! Там видях едно кученце....много сладко и добродушно. Въпреки, че някой зверски го беше стегнал със сезал за врата...то се беше отскубнало...Дойде при мен...махнам му сезала. Бях приятно изненадана от факта, че това куче беше маркирано и кастрирано( още се виждаха конците). Значи все пак може да се спазва програмата за намаляване броя на бездомните животни! И едно доказателство, че дори със сезал зверски стегнат около врата кучето беше изключително дружелщбно, кротко и спокойно! И не знам колко болен мозък трябва да имаш да нараниш и убиеш такова създание!
Мъж се е хвърлил днес сутринта от Аспаруховия мост във Варна, вадят го жив
2011-02-26 16:05:49
Коментар: Жалко за човека! Каквото и да се коментира, това си е трагедия! Не знам кои са информаторите,но напоследък ми се струва, че авторите просто търсят някакъв трагикомичен ефект в статиите си и не проверяват истиноста на информацията....
Заклаха пес на детска площадка в "Трошево"
2011-02-26 15:52:28
Коментар: Интересно домашните любимци като "серат", стопаните събират ли екскрементите в торбичка. Стопаните не разхождат ли кучетата си в градинките и дворовете на градини и училища, където има табели, забраняващи именно това?!
Заклаха пес на детска площадка в "Трошево"
2011-02-26 15:49:52
Коментар: Росица, питаш за Мъже?! Случвало ми е да съм свидетел на бой с непознати за мен, на мястото на инцидента имаше и охранители..познай кой се опита да ги зразтървава....охранителите, мъжете наоколо или аз.... Просто никой не вижда и не иска да вижда по-далеч от носа си, Всеки иска да си живее мизерния животец с по-малко усилие. Българина се изкриви до тан не само ако на него не му е добре и на другия да мъ е зле, а гледа да стъпче другите, за да не мисли за собствените си провали като личност! То комплексираните хора край нямат!

«5678910111213»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.5 + 2.2
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook