Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Tina

«9101112131415»

Акция „Пес” се проведе във Варна
2010-08-28 22:29:57
Коментар: Вкл. носеха торби с котешки носерви. А в Щатите...там където бях имаше един приют за бездомни кучета и котки. Там имаше всякакви и здрави и болни. Цялата...организация беше добровоческа, с пари от спонсори и доброволци, които се грижат за животните. Нито едно не животно попаднало там не се подлагаше на умъртвяване!!! Имаше си псециално програма и за животните с "особености". Ако някой не осинови животно до месец 2 се дава в приемно семейство да не отвиква от това да живее сред хора. Имаше дори няколко блъснати кучета, който претърпяха ред операции платени от добри хора. И всеки ден имаше поне едно животно, което намираше свое семейство. Тук няма как да стане така...но все пак се надявам, че хората могат да се учат от хубавите неща, които стават по света. трябва да гледаме добрия пример, а не да следваме лошия!
Акция „Пес” се проведе във Варна
2010-08-28 22:25:24
Коментар: micila....съгласна съм и с това, което казваш. Но коментарът ми беше насочен към аспекти,на които много малко хора обръщат внимание. Все още нямам деца, но някой ден живот и здраве ще се старая да ги възпитам да обичат и уважават хората и животните. Майка ми и леля ми се ужасяват при вида на големи кучета(домни или бездомни), но все пак са ме възпитали в уважение към всичко живо. Не искам да изглежда все едно се опитвам да контрирам коментара ти micila, но хората имат алергии и към прах и храни и слънце и т.н...това означава ли, че трябва да премахнем всички тези неща?! Аз не искам да има бездомни кучета, искам всички те да си имат дом.( и котки) Относно отношението към животните извън България мога да дам пример с Гърция и Щатите. В Гърция видях една църква, с огромен двор и десетки котки вътре :))) Имаше табела, че който иска може да си осинови и знаете ли колко много хора отиваха до там за коте?! И много хора даваха пари, за да подпомагат отглеждането им.
Акция „Пес” се проведе във Варна
2010-08-28 12:15:03
Коментар: Браво! И се чудите защо децата ви са изроди..на какво ги учите само...никаква толерантност. На мен ми пречат много повече врещящите и пищяши деца с възпитание нулево. Повече ми пречат пияни до козирката тинейджъри, които крещят и хулиганстват по улицата! Повече ми пречат моторджиите, които си правят гонги денем и нощем по улиците! Повече ми пречат гадните ви фасове нахвърлени по земята и боклуците до кошчетата за боклук!!! Повече ми пречат, хората, които за добро утро ще те настъпят, наплюят и напсуват!!!!!! Не кучетата са проблема, а хората!!!!! За да няма бездомни кучета трябва да се отстранят нехайните стопани и общинари!!!! И стига сте парадирали с "плащам си данъците". Всеки плаща в тоя живот, кой с пари, кой с нерви, кой със здраве!!! Събудете се и бъдете хора-възпитани и културни! Тогава ще има ред! Общата картина се прави от детайлите!!!
Спряха тока на „Любе”
2010-08-11 20:24:40
Коментар: Ами да...концерта си продължи!!! И то с голяма сила...и май бяха н еповече от 15 -20 мин без ток.
МБАЛ "Свeта Анна" и Център за спешна помощ
2010-08-05 14:20:53
Коментар: ...и за всички неифромирани СО на Св.Анна обслужва цяла северозиточна България и всикчи случай на тежък травматизъм и спешни хирургични състояния. Св.Марина покрива всички водн, за ВМБ са приоритет всички интоксикации и изгаряния! Когато имате мед.проблем..особено от 2-3 дни , седмица или месеци!!!!- трябва да се обръщаме към личните си лекари и неотложните кабинети!!!!!! А ако възникнат такива, то вие не сте си провеждали задължителната профилактика!!!

«9101112131415»

VIP
Курс Асансьорен техник І-ва,ІІ-ра,ІІІ-та степен
ЦПО Виктория-ПМ, организира курсове за Асансьорен техник І-ва , ІІ-ра, ІІІ- та степен. Необходими документи при кандидатстване: 1. Заявление по образец 2. Копие от диплома за завършено средно техническо...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.8 + 0.5
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook