Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Tina

«123456789»

Тежка катастрофа с пострадали във Варна
2012-08-03 11:15:57
Коментар: Определено не е проверена информация и отново се насъсква обществето спрямо медиците.....от всичко е вярно само, че има ПТП! И моля всички заслепени от невероятните измислици на репортерите в този сайт да се замислят! Да не говорим, че някой е подал сигнал, че линейката не е дошла на време....и най-вероятно същия този "загрижен" гражданин е дал и грешната информация за ПТП-то и за "пешеходката"....като искате информация черпете я от извора- от пострадалите, от ЦСМП и от дежурните екипи в ОСМ! Защото аз предпочитам да чета истински новини, а не изммислиците на репортери, историите на баби, които дори с очила не виждат и жадни за внимание хора, който си търсят минутка слава!
Автогара Варна
2012-07-14 16:16:46
Коментар: Госпожата на телефона ми изкрещя, че тя е Каса и работи с пари, а не телефон информация.....разбирам я от една страна, работи с много хора, продава билети не е длъжна да е и бюро онформация...но тогава грешката е и в началниците й и в този, който е правил страницата в интернет.....при САМО 1 телефон наличен за информация....И въпреки всичко държанието й е неоправдано и недопустимо!
Автогара Варна
2012-07-14 16:14:07
Коментар: Здравейте, аз също се интересувах от конкретен автобус. Звъннах на телефона посочен като телефон за информация в сайта....На 100% съм съгласна с коментара на Nedovolen kilent. Точно на 2 въпроса ми отговориха ми затвориха телефона. Като и тон ми държаха. Отново набрах, защото информацията ми трябва иначе няма да си правя труда да плащам сметка, за да ми крещят. Отново същата госпожа, опитох се да и обясня, че този телефон е единствен поставен за връзка, тя отново взе да крещи в слушалката....и истерично започна да вика " АМи питайте да ви отговоря,....айде питайте.." Казах и че благодарение на това си отношение ще има жалба към нея...но уви не мога да намеря друг телефон, само имейл адрес.....и отново уви едва ли някой ще го прочете или обърне внимание.
Спешното в „Св. Анна” остана без лекари
2011-09-10 12:30:40
Коментар: Хайде, сега да видим варненци къде ще ходят да си мерят кръвното без пари, къде ще ходят без осигуровки и без лични лекари,които да им дадат направление! Защо чакаха да се стигне до там, да се плаща по 100лв на дежурство като лекарите избягаха?! Да им ги бяха плащали преди това! Срамота!
Лекари спасиха британска туристка - извадиха 15-килограмов тумор
2011-07-03 15:43:33
Коментар: Един британски живот с какво е по-специален и скъп от българския....Хората там всеки ден спасяват животи.....вярно, че не всички имат 15 кг тумор.......Но пък трябва да се поучим от тях и да сме благодарни за работата, която вършат лекарите за нас!

«123456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.0 + 0.2
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook