Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на niki

«131415161718192021»

Откриват католически храм във Варна
2013-12-03 21:09:24
Коментар: И целувам ръката на отец Яцек, защото той е човекът, който направи и невъзможното храмът да бъде възстановен! Благодаря, отче, че възроди храма за полза на нас, живите, и в памет на тези, които, за съжаление, вече не са сред нас! В навечерието на Рождество това е най-хубавият подарък за всички нас! Бъди здрав!
Сигнал: Защо никой не е обезопасил изкопа по ул. "Брегалница"?
2013-11-21 23:53:15
Коментар: Ще намаляш, ЖИВДЯВОЛ, ще намаляш. Дори да няма дупки, има баби с патерици, хора с бели бастуни, диви тийнейджъри и пр. човешки поток, с който трябва да се съобразяваш, без значение дали той спазва правилата. Ти си с машината, ти си силният, следователно ти си отговорният. Хайде, остани си със здраве и умната! Лека!
Сигнал: Защо никой не е обезопасил изкопа по ул. "Брегалница"?
2013-11-21 23:41:21
Коментар: Кратун, благодаря! Районът наистина е особен. Помислете - ХЕИ, Бърза помощ, Очна болница, Медицинския колеж, Факултета по дентална медицина, студентските общежития, частната болница, Второ районно, училище "Караджа", детска градина "Ян Бибиян", Пикадили, Окръжна с поликлиниката и спешното отделение, до което не може да се стигне по друг начин освен по "Брегалница". В допълнение - Английската гимназия, която е на "Подвис", но там транспортът е кът и много ученици вървят пеш точно по "Брегалница", за да си вземат автобуса от Окръжна или от Факултета по ДМ. Инженерите на Общината си свършиха работата отлично, като предварително отвориха "Кирил Шиваров", така че да могат да минават линейките. Ремонтът безспорно е необходим! Но най-важни са хората и тяхната сигурност. Така че,браво на репортерите на Морето.нет, че толкова бързо са запалили отговорните фактори, за да не се допусне да се случи нещастие. А тези, които отсега вече свистят с гуми, ще помоля да си представят ранената тежко майка, която не можа да изпрати загиналата си 6-годишна дъщеря, пометена от пиян бакшиш, който решил да се накефи на новия асфалт по тясната улица пред един от моловете в София...
Сигнал: Защо никой не е обезопасил изкопа по ул. "Брегалница"?
2013-11-21 22:41:06
Коментар: Към ЖИВДЯВОЛ. Не е случайно, че българите дават най-слаби резултати по четене с разбиране. Доказателствата са на всяка крачка, вкл. и коментарът на ЖИВДЯВОЛ. Недоволството не е срещу самия ремонт, а срещу факта, че работата се върши през куп за грош и че има опасност някой да падне в изкопа, без значение по каква причина. Аман от празноглави селски хейтъри, дето чакат новия асфалт, за да се придвижват доста по-бързо! Каниш му се, значи, на новия асфалт :) И как ще караш бързо покрай болница, районно, студентско общежитие, супермаркет, жилищни сгради? Ще газиш наред, 'щот асфалтът е нов и трябва да го употребим в този му вид... По тази улица не е възможно бързо придвижване. Ремонтът се прави не за да се увеличи скоростта на автомобилите, а за да се спрат наводненията, които стават при всеки дъжд от 40 години насам.
Проверяват условията за безопасност на изкопа по ул."Брегалница"
2013-11-21 22:03:03
Коментар: Браво, Морето.нет! Бързо и адекватно действате, за което голямо благодаря! Има рязка промяна в обекта :) Установих я на връщане от работа. И мостчета са сложили, и обезопасителни жълти ленти, че и прожекторчета светеха... Дано повече да не се налага да се дават сигнали, а всеки да си изпълнява съвестно и отговорно задълженията! Благодаря още веднъж!

«131415161718192021»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
4.4 + 2.4
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook