Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на niki

«111213141516171819»

Покритият басейн във Варна ще се казва „д-р Любен Лазаров”
2014-04-16 12:50:07
Коментар: Браво! Нека да бъде почетен човекът, който остави таланта си на басейна като безценно наследство за най-добрите треньори по плуване, които е имала България!
Безплатен семинар на тема "Отровните родители“ ще се проведе във Варна
2014-04-05 13:04:30
Коментар: Това колективна психотерапия ли е? Публиката в ролята на публика ли ще бъде, или в ролята на пациент? Предпоставяме ли наличието на "отровни родители"? Нали знаете, че всеки студент по медицина минава през периода на хипохондрията, когато открива в себе си всички симптоми на клиниката, която изучава в момента. В този смисъл - как може да сме сигурни, че някой или някои от присъствалите на лекцията млади хора няма да етикетират родителите си като отровни само защото последните настояват приоритет да е ученето, а не ходенето по дискотеки... И къде е визитката на психолозите, които ще проведат лекцията? Как можем да сме сигурни в тяхната опитност и добронамереност? Да бъркаш в детската душа, като обясняваш на детето как да открие дали родителите му не са "отровители" - струва ми се, меко казано, опасно... В заключение - смятам, че Морето.нет трябва да уведоми Комисията за защита на децата и неин представител да присъства на въпросната лекция.
Учители се подписвали под натиск срещу шефката на РИО-Варна
2014-03-26 20:24:07
Коментар: Mageq, ти клонинг на А-я ли си? Трол? Защо директорката на "Априлов" не е уволнена? А на "Яворов" - тя е същата "Минка". А на Френската - и тя "Минка". И изобщо - пълно с "Минки" в образованието. И същата "Минка" в МГ, но в панталони. Нещата трябва да се казват с имената им, Mageq, защото децата ни - вече трето поколение от 1989 г. насам, се учат на слугинаж, изпростяват, много от тях никога не са виждали родителите си и учителите си с книга в ръка и са функционално неграмотни, т.е. - не са способни да разберат прочетен текст. Вероятно ако и ти се подложиш на тест за четене с разбиране, ще дадеш подобен резултат - поне това показва постът ти.
Учители се подписвали под натиск срещу шефката на РИО-Варна
2014-03-26 18:00:23
Коментар: А-я, а кой скалъпи на Антоанета Хинева компромата с интимната й "кореспонденция" с директора на МГ? Генова, не ли? От години докторката по икономика и филоложка от ШУ, предполагам, драпа за началническия стол и очевидно не се е посвенила и това позорно действие да извърши. Не че Хинева е стока... А аз имам представа от подлизурстването й още от далечната 1987 г., когато беше заместник-директор в МГ, а директор беше Георги Николов. Тъй че поздравителните адреси ги остави за съседките си. Освен ако и ти не си от троловете на заплата в БСП - ДПС. Plami, какъв действащ учител си? Та ти пишеш неграмотно!
Ограничават броя на първолаците в ОУ „Захари Стоянов“
2014-03-21 11:50:59
Коментар: Не съм казала, че учителите от гетата са слаби. Казах, че училищата са лоши, със слаби учители... Т.е. в тези училища има съотносимо много повече слаби учители, отколкото на други места. И причината е, че тези хора са демотивирани, депрофесионализирани и виждат работата си единствено като ден да мине - друг да дойде. Натискат ги да пускат в горен клас неграмотни мангали, защото иначе ще намалее субсидията, ще трябва да се направят съкращения, заплатите ще бъдат още по-мизерни и т.н. По-младите и по-амбициозните търсят първата възможност да се махнат и така на тези места остават в повечето случаи хора, взети отнемайкъде :) Освен това професията е тежко феминизирана и като добавим "висококултурната" всекидневна среда, образувана майки с полуосновно образование и техните отрочета, кокошарникът е готов. А защо има такъв наплив за "Захари Стоянов"? В "Чайка", която образователно обслужва и курортните зони, както и Кранево, Кичево, Оброчище и пр., има всичко 2 (две) основни училища. С "Раковски", които делят сграда с Пета гимназия, няма проблем. Отговорът е, че в "Захари Стоянов" учителите са добри, ръководството е добро, децата се развиват добре и имат успехи на изпитите и форумите в тяхната възрастова група. Нещата са очевидни, но Петков продължава да коли и беси от 22 години насам...

«111213141516171819»

VIP
Купува Земеделска Земя! Без Такси и Комисионни! Топ Цени!
”Терра Агро Инвест” ООД купува земеделска земя в цялата страна на НАЙ - ВИСОКИ ЦЕНИ! ЦЕНИ на ДЕКАР за СЛЕДНИТЕ ОБЛАСТИ: * Област Варна - цени от 500 - 3800 лв. /дка * Област Добрич - цени от 1500 -...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.8 + 3.0
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook