Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Lili

«678910111213»

Съкратиха поета Валери Станков от общинска дирекция "Култура" във Варна
2014-11-03 13:46:36
Коментар: Да сигурно за поети няма работа в общината.Но за най-добрия варненски поет .......А какво е правил досега,че изведнъж работата му е намаляла?Може би е прекопавал градинки?!А може би има млади кандидати /датки/ за неговото място,за които работата не е намаляла.Еееех,кога ще се научим да оценяваме хората по делата им,а не по дължината на краката,косата и ноктите!!!!!!А духовната "файда" не всеки може да я оцени.
Учители от варненско школо се надигнаха срещу действия на директора
2014-10-10 16:49:51
Коментар: За кой ли път пак се прояви задкулисието и пак в дъното е Генова!!! Направи конкурс и не пропусна да нареди протежета. В "Захари Стоянов", в "Патриарх Евтимий",във "Васил Априлов". В СО"М.Колони" набута протежето на общинския съветник, проф.Джагаров и сестра на посланик. Сега същата уволнява наред и назначава цяла Виница и протежетата на проф.Джагаров . А колкото до юрисконсултите , когато директорите възнамеряват да правят чистка си назначават юрист ! Е сега , че е на наш човек "чисто съвпадение" ! Време е да се самосезира областния и да отърве образованието от Генова " ЕФЕНДИ" !!!
Венцеслава Генова, РИО-Варна: Млад, красив и умен в учителската професия е проклятие
2014-09-26 08:13:26
Коментар: Госпожо Генова, заслугата за смяната на директорите на ОУ"Захари Стоянов"; ОУ"В.Априлов" е на общественото мнение ,което вие изчакахте да ескалира.Сега, не се знае докога ще изчаквате да пенсионирате ДИРЕКТОРКИТЕ навършили пенсионна възраст.В противен случай е добре да от воювате в ЕРС да има средства и за памперси,както и да предпазвате колективите от кражбите на ДИРЕКТОРКИТЕ от училищните бюджети !
Проф. Анелия Клисарова: Задължително е да има само един учебник по предмет
2014-09-15 23:11:33
Коментар: Аз предлагам всички неграмотници (които,оказва се,са доста и много обичат да пишат коментари) да по посещават неделно училище ,където да си припомнят елементарни граматически правила,защото неграмотните им коментари олекват като мнение.
РИО-Варна продължава с опитите за проверка за издаване на фалшиви дипломи в Девня
2014-08-29 22:22:17
Коментар: И това ще се случва до тогава,докато не се въведе мандат за директорите на училищата.Най-смешното е ,че зачестиха наглостта и своеволията,дори престъппленията на училищни директори,а няма как да бъдат санкционирани или дори отстранени .Публична тайна е,че който стане директор изведнъж се чувства несменяем.Най-лошото е,че това се оказва наистина невъзможно-да уволниш училищен директор . Какво значи "ползва се с протекции"?Много неща!И те,за съжаление говорят само за едно-за нагла корупция.

«678910111213»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.8 + 0.8
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook