Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Lili

«910111213»

Оставаме без учители
2014-05-06 14:03:04
Коментар: Господин plami,аз съм учителка на 60.Владея руски и английски в степен да ги преподавам,достатъчно добре се справям с компютъра,за да ползвам новите технологии в часовете си и съм много наясно с Кодекса на труда.И аз ,като Вас,мечтая за съвременно образование,без значение дали точно aз ще бъда в училище или не.Но ако очаквате от учителите да танцуват на двора gangamstyle ,това,очевидно, няма как да се случи. Вярно е,че учителЯТ е този,който трябва да реагира.И ние го правим,особено ако имаме подкрепа,а не тази,която вие много явно демонстрирате.Все пак - празник е!Нека да бъдем ДОБРИ!
Оставаме без учители
2014-05-06 10:01:03
Коментар: Да допълня,че ранното пенсиониране и сега е валидно за учителите.Много от тях се ползват от него.
Оставаме без учители
2014-05-06 09:58:18
Коментар: Като чета злобните и нерядко неграмотно написани ,коментари,ми става много тъжно.Добре е да се изразява мнение (вероятно някой се опира на собствен опит),но е недопустимо да се използва циничен език.Детето вкъщи го чува и после използва без задръжки в училище.Не е чудно,че го гонят от клас,а тати после е безумно гневен на учителя.Господинът,скрит зад "plami",вероятно е кандидат за учител.Няма лошо!Завършва университет и идва в училище да си се излежава на воля,докато и той се вмирише. Добре дошъл!!!!! Ако не,на днешния свят ден да се помоли за прошка и да знае,че НЕ ВСИЧКО Е ПАРИ,НЕ ВСИЧКО!!!!!!
Наказаха директорката на „Васил Априлов” със забележка
2014-02-24 20:45:15
Коментар: Абе тази не беше ли секретарка при "ТАМПЛИЕРИТЕ” ! А НА В.Генова трябва да й се спретне една „ОСТАВКА” и заедно с нея И на всички „инспектори”,участвали в проверката на Кателиева! А в РИО-Варна и в дирекция ОМДС на Общината е пълна пародия.Забележете драги съграждани,РИО назначава директорите ,определя им заплатите и други административни недомислици! Извършва методически проверки.Т.е. Величко Тодоров,брои точките на многоточията,брои печатите дали съответстват на редовете ! И всички директори треперят.Но той няма правомощия за нищо повече!Тенекия за дупето! От Общината пък превеждат бюджетните средства,съобразно броя на учениците, както е по закон. Но няма кой да прави финансови проверки, защото Веселина Иванова, също е даскал и не разбира от финанси. И тя прави методически проверки. Има одитори, които правят инвентаризации и препоръки! От РИО не смеят да наказват директори, защото ако някой трябва да си тръгне от „инспектората”,отива при директор, когото е закрилял! За това се страхуват и от мандатността! Тази Кателиева е от времето на Добрин Митев! Представете си каква закостенялост и некадърност!

«910111213»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.5 + 0.6
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook