Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Lili

«34567891011»

Избраха нов шеф на кучкарника във Варна
2016-01-30 23:39:14
Коментар: Аз , данъкоплатеца ,много съжалявам тези,които назначиха този „даскал по география" без доказан опит като даскал и този провален“директор“ на средношколско общежитие,отстранен от там , след като се провали на конкурса. Остава само да си мислим,че се очаква да поиска пари за кучкарника за да ги „усвои“,както той си знае. За удовлетворение на другите кандидати им остава да поискат дипломите му и да ги проверят за автентичност !!! А общинарите да поискат проверка колко пари му даде общината за ремонт на покривите на двете общежития-2013 г. и колко са усвоените ,след като в ремонта се върнаха старите материали.
Българин с пенсия от 16 000 лева. Заради него "таванът" не пада
2015-12-11 21:14:18
Коментар: Друг е въпросът за неестествената отплата за внасяните пари в друго време....Но ,за това трябва да се търси отговорност от тези,които ИЗЯДОХА ПЕНСИОННИТЕ ПАРИ НА РОДИТЕЛИТЕ НИ ,на нас ,и на тези,които са след нас,защото те продължават да ядат.И ПРИВАТИЗАЦИОННИТЕ БОГАТАШИ,И СЪВРЕМЕННИТЕ НЕНАЯДЕНИ ПОЛИТИЦИ ,И БЪДЕЩИТЕ (АКО НЕ ГИ СПРЕМ)......
Българин с пенсия от 16 000 лева. Заради него "таванът" не пада
2015-12-11 21:08:47
Коментар: Прекрасно!!!Човекът щял да получава 16000 лв. пенсия...Извинете,на базата на какви внасяни осигуровки????За колко години?/Значи ,човекът ,със сигурност, е работил по-тежка работа от миньор,от заварчик в КЗ или КРЗ,или е работил в чужбина,от където би трябвало да му изплащат тази "върховна" пенсия.Много е пошло да се подбутва народа с такива неестествени казуси.За никого не е полезно.Моля,хора, не вярвайте!ЗА БОГА БРАТЯ НЕ ВЯРВАЙТЕ!Лека да му е пръсттта на Димитър Попов!
Ставаме учители и без педагогическа диплома
2015-09-29 09:29:20
Коментар: А защо Директор/а/ката трябва задължително да е с педагогика, след като не влиза в час, а си получава заплата и за това, че й върви и педагогически стаж! Друг колега й взема часовете, за сметка на бюджета, който е за всички! Борави с икономическа категория „ Бюджет“ !? Получава се един парадокс! Един студент за да влезе да учи икономика трябва да има отлична диплома, приемен изпит и много багаж в главата, а за един педагог изискванията съвсем не са такива! И се оказва, че „ по закон“ един педагог управлява един специалист-икономист. И така го управлява, че го принуждава да прави нарушения и на КТ и на КТД, и т.н., защото видите ли „Аз не съм член на синдикат и за мен КТД не е задължителен“. „Тук важат моите правила“ ! А и Зам. директорите по АСД на много места са педагози! И когато един икономист не е съгласен с „директора“, следва смяна и „конкурс“! И шефката на РИО въобще не си задава въпроса защо директорките сменят често икономистите ? И ако има икономически компетентен орган и направи сериозна проверка по училищата ще установи , че освен горните нарушения , например средствата по СБКО, се начисляват към заплатите, защото видите ли „трябва да се увеличи възможността за по-голяма пенсия на директора“ или „така правят всички“ или „няма удобен магазин“ или „свършили са ваучерите“ ! А иначе проверки има , но само от комисии от педагози от РИО и от Общината ! Е и какво от това,нямали правомощия да предлагат за дисциплинарни наказания и уволнения !Оказва се и още нещо ! Кмет се избира с мандат ,президент , също , депутати и съветници също, главен прокурор също, а забележете, директор на училище , няма мандат-пожизнен ! И шефката на инспектората,ВГ, не смее да пенсионира директорите с над пенсионна възраст, колежки са !
Осем са новоназначените училищни директори във Варненско
2015-09-13 20:45:17
Коментар: Хайде стига сте ревали! Никой не е женен за директорския пост,освен ако не е обещал нещо? За смяна са всички пенсионери.Като започнете от Юнакова,на "Гео Милев",Господинова на "Ел.Пелин",Крачунова на Хуманитарната, и т.н.Спасението е мандатност. БСП и ДПС бяха само няколко месеца на власт и Генова набързо направи "конкурс" и набута партийните протежета.

«34567891011»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.4 + 0.5
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook