Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Lili

«2345678910»

РИО – Варна: Обявяването на свободни места за учители е нормален процес за това време на годината
2016-08-07 15:58:53
Коментар: Едно училище може би ще затвори ,в кв.Галата ! Защото там освен ученици се търсят и учители,всяка година .Тази са 11 бр. Г-жа РИО да каже колко са общо учителите там по ЩАТ? Директорката своеволничи и не се съобразява с чл.68,ал.4 от КТ. Всички учители се назначават временно,по няколко пъти! Когато има ПМС за увеличение на заплатите там то не се спазва.Или от незнание на директорката или от самочувствието на феодал. Направете статистика за движението на кадрите при тази директорка,поне от 5. назад.Така не се прави реформа г-жо ВГ !
Училища във Варненско няма да бъдат закривани
2016-07-26 15:42:33
Коментар: РИО и В.Генова няма да закриват училища , НО родителите в кв. Галата ще закрият училището ако директорката гони постоянно учители ! Назначава ги за няколко месеца и после ги праща на борсата.В КТ това е недопустимо ,по няколко временни договора ! Сега се търсят 11 учители от общо /?/ 14 !Че колко там са на постоянни договори !? По-добре в града от колкото при неприкосновената приятелка на Генова !
Близо 150 са свободните места за първолаци във Варна
2016-06-15 16:29:54
Коментар: Г-жо Генова,поискайте оставката на това недоразумение-директоката на училището в кв.Галата,Величкова ,талант в разгонването на призваните учители . Направете проучване колко учители са напуснали училището и причините ! Позовете се и на сигналите от родителите.Тази псевдо директорка не признава нито КТ,нито КТД,нито ПМС-та,отнасящи се до възнагражденията в образованието,нито вашите проверки и предписания ! А деца в района има ,но родителите предпочитат други училища въпреки отдалечеността. Скоро училището ще остане без деца в името на това недоразумение !
Галъп: Как биха гласували хората, ако изборите бяха днес?
2016-05-30 15:38:43
Коментар: От всички в парламента само патриотите си отстояваха програмата , за която получиха доверие ! Не виждам защо реформаторите трябва да са в парламента , след като Иван Костов им дърпа конците непрекъснато и зловещо !!!
С 2 400 000 лв. МОН обновява лабораториите в училище
2016-03-18 17:45:06
Коментар: До Nevena ! Неви,не така ! Ами директорките с памперсите ? И тези директорки , които в 13.00 часа си бият камшика ? Ами тези директорки,които все не могат да си намерят счетоводители ? Ами тези директори , които все още не са изготвили допълнителните споразумения в сила от 01.10.2015 г. за увеличение на заплатите ! И за всичко това е информирана г-жа Генова ! Е, сега вече има нов министър на образованието , ще му подскажем за безхаберието и за бездействието на РИО-Варна, и как прави реформа в образованието !!!

«2345678910»

VIP
Купува ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ област Добрич и Варна
ВЕСЕЛИНА НД-06 ЕООД купува обработваема земеделска земя във всички общини на област ДОБРИЧ и ВАРНА на най-добри цени. Съдействие по изготвяне на всички документи при покупка и продажба на земеделски имоти....
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.6 + 0.8
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook