Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Lili

«456789101112»

Унищожиха стара каменна чешмичка в Морската градина
2015-04-08 23:50:55
Коментар: Защо да бягаме?Не е ли време да се борим?Не е ли време да питаме и искаме всички псевдополитици и патриоти да защитят правото ни на достойно съществуване?!Не е ли време да искаме сметка на всички,които не участват с равни усилия за нормално съществуване?Не е ли време да искаме сметка на тези,които окупираха нашия град с мързел,простотия ,безнаказаност и наглост?? Всички политици в момента се ужасяват ,че може и да не е ги преизберат .Че ще им измъкнат благото от устата .Затова кротуват пред чудовищната престъпност.Затова всеки цигански престъпник е по-непобедим от най-изстрадалия честен и почтен обикновен човек -жертва на кражба,насилие,вандалщина.
И други хора са бити от охранителите във варненския мол
2015-03-21 00:09:08
Коментар: Най -големият проблем е,че българите не уважават институциците.Без значение като техни служители ,или като граждани.Оттам идва и проблемът с вътрешната и гражданска дисциплина.Щом е назначен за ОХРАНИТЕЛ,той охранява човешкия живот-не го отнема.Жалко за тези млади,страшно жестоки хора-много нечовешко се е натрупало в тях.Какво им липсва ? Доказателство за мъжкарство ?...Значи ние,цялото общество,много сме сгрешили !Тези млади мъже са израсли до нас-на какво сме ги научили??????
НАП: 80% от търговията с цветя е в сивия сектор
2015-03-09 01:38:23
Коментар: Смешнициииии,а безбройните улични превъзходни,които окупираха кръстовища и стълбища на читалища,тях накой проверява ли ги?Е,не ми се говори!
Паркоместата вече ще могат да се продават отделно от жилището
2015-03-07 21:42:54
Коментар: Според сегашните разпоредби не можеш да защитиш мястото,което си купил.Да не говорим за дивашкото заявление на всички институции,че сме на принципа"който изпревари".Съвсем отговорно заявявам,че няма ДОБРА ПОЛИТИЧЕСКА И АДМИНИСТРАТИВНА ВОЛЯ въпросът с паркирането да бъде разумно разрешен.Но,нека всеки си даде сметка,че наближават избори.У уверявам ви,че ще питаме как е разрешен този мноооого важен въпрос.
РИО-Варна с конкурси за четири позиции на старши експерти
2015-01-26 16:14:46
Коментар: А за местата на пожизнените и несменяеми директорки в над пенсионна възраст ,конкурси няма ли да има , или те са до памперси !?

«456789101112»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.4 + 0.7
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook