Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Lili

«123456789»

Референдум: 97% казаха "не" на шистовия газ в Добруджа
2017-12-18 09:18:01
Коментар: Манипулация ! Четете правилно въпроса ! Добруджанци са казали "НЕ" на МЕСТНАТА ВЛАСТ , но не са казали "НЕ" на централната !!!
Останаха 255 свободни места за първолаци във Варна, електронната система за прием отваря отново
2017-06-19 09:56:32
Коментар: За да има училище "Кап.Петко Войвода" в кв.Галата и да има първокласници,трябва да се махне директорката.Ако това не стане значи от инспектората работят за закриването му ? 37 свободни места !!! Провал, за директора и ръководството на инспектората-В.Генова !
Търсят учители по езици и музика във Варна
2016-11-23 08:03:20
Коментар: Направете анализ "От кои директори/ки бягат учители и служители " , след това им направете финансови ревизии от компетентни икономисти,после ги изпитайте дали познават КТ,КТД, след това ги изпратете на психотест ,и тогава ще разберете защо няма учители. В дейността на едно училище има освен педагогика и ИКОНОМИКА,която е поверена в най- нереализираните учители,които станаха ДИРЕКТОРИ/КИ !!! Ако не го направите ,то значи , че и вие от инспектората сте толкова компетентни !!!
Варненско училище обучава деца от Русия и Гърция
2016-09-24 04:17:56
Коментар: Това е върхът на наглостта ! Родителите от кв.Галата си отклоняват децата от това училище , а тя говори,че имало чужденци? Че на всичко от горе и незнае колко са. Какъв директор !!! , при условие , че няма деца в училище и преди няколко дни училището беше в списъка за дофинансиране,т.е. маломерни паралелки. Абе г-жа Генова, или ти е голяма приятелка или ти не си знаеш правата,за да я разкараш тая директорка! А какво ще правят родителите,когато задължително влезе районирането !!!
Увеличава се броят на заловените безстопанствени кучета в страната
2016-09-08 14:56:17
Коментар: Аааа,за шеф на кучкарника нали имаше "конкурс"!?Нали избраха "най-". Защо мястото на управител на кучкарника пак е празно ? Защо има толкова много бездомни кучета из Варна. А за тях май харчим пари за лекарства и храни ??? Пак ли ни вземате за бонаци ?

«123456789»

VIP
Работа за болногледачки/социални асистентки в Австрия
Работа за социални асистентки със слаби познания по немски език за придружаване и гледане на възрастни и болни хора в Австрия. Предлагаме: дългосрочни договори с добро заплащане, пенсионно и здравно осигуряване,...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
2.0 + 2.7
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook