Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Nina

«2345678910»

Два нови случая на заразени с коронавирус във Варна
2020-03-18 10:27:14
Коментар: Главният прокурор на РЕПУБЛИКАТА Гешев: „Необходими са радикални мерки: Вечерен час и контрол на движението из големите градове през деня. Трябва да сме готови за най-лошото! Прокуратурата е във военен режим от миналия понеделник.Ние трябва да разберем, че сме в състояние на война за оцеляването на българските граждани. Колкото по-бързо го разберем, толкова повече ще оцелеем….Времето ни изтича, ако даже не е изтекло вече. Ако не се подготвим във всяка една минута и всеки един час, то подозирам, че може да се развият сценарии като в Италия и Испания….“ И КОЙ всява паника????Какво значи, че времето ни вече е изтекло, вече погребаха ли ни????
Два нови случая на заразени с коронавирус във Варна
2020-03-18 09:34:33
Коментар: Ако това, да виждаш нещата реално и да ги наричаш с истинските имена, е паника, да -паникьосана съм и то най-вече от неадекватните мерки на правителството! Иначе в един етап от живота си, за година БЯХ в армията и знам, какво значи да те вдигнат по тревога, но знам и друго, РАЗБИХА Армията, видях го с очите си! Така че вече военно положение могат да ни въведат отвън, отвътре остана полицейската репресия! И знаеш ли, защо унищожиха армията?! Защото българската армия НИКОГА не е заставала срещу народа си!!!!За полицията това не може да се каже....
Иван Гешев : Трябва да се мине почти в режим на военно положение
2020-03-18 09:02:54
Коментар: Има една страшно точна руска фраза за Гешев и поредната му "гениалност":" Сбылась мечта ИДИОТА!"
Два нови случая на заразени с коронавирус във Варна
2020-03-18 08:55:50
Коментар: Колкото до недисциплинираната нация….Стига плюхте българския народ, явно не сте били в други държави, да видите, какво значи мързеливи, неграмотни, недисциплинирани , но затова пък страшно агресивни хора! Повярвайте, българите , поне масовата част от тях, НЕ СА ТАКИВА!!!! И не е вярно, че хората не спазват наложените им правила, улиците са доста празни, а стоят тълпи пред магазините кротко, студуват си, за да си купят хранителни продукти и никой не протестира!Дисциплинирано… Като СТАДО с намордници!
Два нови случая на заразени с коронавирус във Варна
2020-03-18 08:48:35
Коментар: Естествено ГЕРБ не са виновни, просто са некомпетентни да управляват каквото и да е, а държава да управляват е направо опасно! Трябваше да въведат първо извънредни МЕРКИ като затворят ГРАНИЦИТЕ, а не да парализират тотално живота ВЪТРЕ, за да омаломощят нацията и да я оставят без защитни сили! Усещате ли разликата????КАКВО, за Бога, извънредно положение при ОТВОРЕНИ ГРАНИЦИ????Едва днес ги затварят, след като повече от месец са си влизали свободно и БЕЗКОНТРОЛНО хора от държави с висока степен на заболели! Вирусът е вече тук и НИКОЙ не знае, колко хора го носят, имайте в предвид, че една част ще го разнасят и симптоми няма да имат!

«2345678910»

VIP
терапия с акустични вълни
⚡ ️ ⚡ ️ ⚡ ️ Ударно-вълновата терапия е сред най-ефикасните нехирургични алтернативи за третиране на хроничната болка. Ударните вълни са използвани за пръв път през...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
7.1 + 5.1
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook