Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Nina

«67891011121314»

Гешев: Започват масирани проверки за спекула с основни храни и лекарства
2020-03-16 13:56:22
Коментар: Държавата НИКОГА няма да има пари, докато я управляват мародери! Колкото и да съдерат от все по-бедстващия народ, никога няма да им стигнат, защото всичко крадат!
Проверяват дали заведенията във Варна спазват забраната за работа
2020-03-16 13:28:01
Коментар: А полетите от Италия и Испания???? Нещо за контрола ТАМ?! Или просто да сринат препитанието на хората и като отмине карантината, да няма с какво да си платят сметките, да си купят храна и всичко необходимо!!Какъв "избор" само...бърза смърт от вирус или бавна в мизерия, ето това са им "мерките"!
Гешев: Започват масирани проверки за спекула с основни храни и лекарства
2020-03-16 13:25:08
Коментар: Свалете ДДС-то за храни и лекарства, ИДИОТИ, ако изобщо ви пука за оцеляването на нацията! Да продължават с налагането на най-високото ДДС в СВЕТА за храни и лекраства, при растящи цени и паника за пазаруване точно на храни и лекарства, е равносилно на пир по време на ЧУМА!!!!
Първи арест за фалшиви новини, разследват варненец, нарушил домашната карантина
2020-03-16 13:06:04
Коментар: Не се е уплашил от глоба и затвор, както написаха!!Съвсем съвестно се е прибрал в България като е разбрал,че има извънредно положение и е постъпил ПРАВИЛНО, властите са били НЕАДЕКВАТНИ!КОЙ разпространява лъжливи новини и ЗАЩО?! Няма ли да разследват???И все още ли мислите, че има адекватни МЕРКИ срещу заразата в България или просто ще сринат цялата икономика, за да „усвоят“ едни пари от ЕС, става въпрос за около 1.3 МИЛИАРДА! Хайде на бас, колко ще откраднат, докато здравните работници се гърчат в борбата с инфекцията без предпазни средства! ВАРВАРИ ни управляват и измародерстваха пенсионния и социален фонд, сринаха здравеопазването и опоскаха държавния резерв, оставиха хората без ОСНОВНИ ПРАВА! Сега и малкия бизнес искат да сринат, като го затворят и оставят без никаква подкрепа,това им е отколешна МЕЧТА, а Тиквата изживява звездния си миг, бандитската му диктатура е в пълна сила, народът е притиснат в мизерия и уплашен! Само едно не е предвидил, повечето българи НЕ му вярват и по-скоро са склонни да вярват, че и да няма коронавирус, ТОЙ може да го поръча, за да си прикрие престъпленията, с които иска да унищожи и държавата, и народа й!!!
Първи арест за фалшиви новини, разследват варненец, нарушил домашната карантина
2020-03-16 13:05:41
Коментар: „С назидателен тон генералът, ръководещ Щаба против коронавирус, заклейми варненеца, който даде положителна първа проба за коронавирус. След което разбрали, недоразбрали, медиите и българите масово във Фейсбук заклеймиха младия българин.Никой не му написа името, въпреки че във Варна е обществена тайна кой е младият човек.Това е Стилиян Христов, син на легендата на варненския футбол Пламен Христов, който почина преди години. Генерал Мутафчийски обяви, че въпреки че е знаел, че Бергамо /Италия/ е гнездо на коронавируса, варненцът заминал точно за там.Това обаче е лъжа. Стилиян Христов, който едва ли не бе подложен на линч, както от медии, така и от социалните мрежи, след като всички се довериха на изнесеното от Щаба, без дори да потърсят неговата гледна точка или тази на близките, е закупил билет НЕ ДО БЕРГАМО, А ДО БАРСЕЛОНА /ИСПАНИЯ/, КАТО БИЛЕТА Е КУПЕН В НАЧАЛОТО НА ЯНУАРИ Т.Г.Купува билет до Барселона, като пътуването до там е с прикачване от Бергамо.На 4 март т.г. той пристига в Барселона, където в близко градче до Барселона е трябвало да обслужи музикално сватба, тъй като Стилиян Христов е диджей.“И е пътувал с влак за Варна, защото от София са му отказали да го изследват, тъй като нямал симптоми и му казали да отиде като пристигне във Варна във Военна болница!От Военна Болница го изпращат в Инфекциозното на Окръжна и там е стоял и чакал сред тълпа от хора!!!!!

«67891011121314»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.6 + 0.6
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook