Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Nina

«123456789»

БЛС иска въвеждане на вечерен час и пълна карантина за възрастните хора
2020-03-20 14:34:20
Коментар: Интересно...БЛС мълчи като комунист на разпит и не защитава лекари, СВОИ ЧЛЕНОВЕ, които казаха истината за сринатата ни здравна система и за липсата на елементарни предпазни средства. В момента тези лекари са подложени на жестока прокурорска репресия и вместо съсловната им организация да излезе и да ги защити, предпочита да помогне на Гешев да установи прокурорска ДИКТАТУРА!
След смут: МЗ допълни своя заповед - хората над 60 години да стоят на минимум метър един от друг
2020-03-20 12:20:26
Коментар: Само един пример ще ви дам за бандитското им ЛИЦЕМЕРИЕ! Заедно със законите, с които ще отложат плащането на данъци и др. с два месеца, но няма да опростят нищо, вкарват и отлагане на връщането на НАДвзетите партийни субсидии от 30 юни на 31 декември 2020г.!!! КОЕ налага такова отлагане на връщането на неправомерно взетите от партиите пари от нашите данъци???? А до 31 декември няма да се изненадам и да приемат закон, да не ги върнат…защото и партиите може „да пострадат“ от кризата!
След смут: МЗ допълни своя заповед - хората над 60 години да стоят на минимум метър един от друг
2020-03-20 12:11:31
Коментар: Въобще не е смешно!!!! Последиците за хората, които ще са БЕЗ работа и няма да могат да си платят сметките и ГЛОБИТЕ, за малкия бизнес, който издържа ХИЛЯДИ семейства и може и да фалира след един месец, ще са толкова страшни, че Ковид-19 ще ни се види приказка пред икономическата катастрофа, която се очертава! Защо мислиш приемат закони, с които да спасяват собствените си депутатски бизнеси, а за малките хора и малък бизнес казаха, че НИЩО няма да има като помощ????Какво приеха???Плащайте си сметките и данъците, че ако ви ги отложим, след кризата може и нищо да не може да платите! Въобще слушате ли внимателно, какво говорят, виждате ли реално, какви "мерки" предприемат!? ПОЛИЦЕЙЩИНА и ГРАБЕЖ, след които се очертава глад!
Мосад доставил 100 000 непотребни теста за коронавирус в Израел
2020-03-20 09:43:01
Коментар: А аз си мисля, след като са преметнали евреите в Израел, какви ли тестове са ни доставени на нас?! У нас всякакви измами виреят по-прекрасно от всеки вирус!
Депутатите ще гласуват на второ четене Закона за мерките за извънредното положение
2020-03-20 09:32:29
Коментар: Ще им повярвам, когато върнат ВСИЧКИ партийни субсидии, за да подкрепят болниците и малкия бизнес и когато депутатите се откажат от заплатите си за периода на наложената карантина на ЦЕЛИЯ народ и поне два месеца след нея! Все пак субсидии и техни заплати са НАШИТЕ данъци! Останалите им "мерки" са чист фарс-прах в очите с единствена цел - ПЪЛНА РЕПРЕСИЯ!

«123456789»

VIP
Купува ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ област Добрич и Варна
ВЕСЕЛИНА НД-06 ЕООД купува обработваема земеделска земя във всички общини на област ДОБРИЧ и ВАРНА на най-добри цени. Съдействие по изготвяне на всички документи при покупка и продажба на земеделски имоти....
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.3 + 0.4
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook