Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Nina

«123456789»

След смут: МЗ допълни своя заповед - хората над 60 години да стоят на минимум метър един от друг
2020-03-20 09:24:26
Коментар: Едно обаче със сигурност показа тази криза, здравният ни модел и за чеп за зеле не става, не може здравеопазването да работи по търговски закони, не може да няма силна здравна ДЪРЖАВНА политика, която да осигурява МОЩНО здравеопазване за ВСИЧКИ български граждани,да го подсигури с достатъчно добре обучени и добре платени кадри, не може да бъдат наказвани хората с лишаване от здравни ПРАВА, заради бедност и безработица! И ако ТЕ не предприемат в най-скоро време бързи мерки за прекратяване на този ГЕНОЦИДЕН здравен модел, значи не им пука за народа, а единствената им цел да използват всяка една ситуация за ГРАБЕЖ и избиване на българите в България! Не вярвате?! Има един страшно верен показател за това, нарича се ПРОЦЕНТ СМЪРТНОСТ, който за България през последните три години е най-висок В СВЕТА! Разбирате ли, по-висок отколкото в африкански държави, в които има няколко полеви болници на Червения кръст и полумесец и в които няма почти никакви висококвалифицирани здравни специалисти!
След смут: МЗ допълни своя заповед - хората над 60 години да стоят на минимум метър един от друг
2020-03-20 09:24:05
Коментар: Има нещо страшно гнило в цялата ситуация…Правителството ни УЖ взема мерки, а като се замислиш, НИЩО съществено не прави, освен да въвежда разпоредби за масова репресия –заплахи с ГЕНОЦИДНИ по размер глоби, затвор, а в болниците все още няма масово елементарни маски! Някакъв генерал-доктор, началник щаб, редовно сменяйки си униформата, излиза пред медиите многократно на ден, като има дни в които спокойно говори, че няма нищо страшно, а на следващ ден говори паникьосано точно противоположното!Парализираха икономиката, а границите едва днес ще бъдат затворени и това не е сигурно, как ще го направят,защото не важи за държави от ЕС, а там имало зараза!Гледах картата на разпространението на вируса и прави впечатление, че е основно в силно развити държави, Африка, Индия, Пакистан, държави, които даже граничат с Китай, в които 80% от населението няма течаща вода и канализация, а хигиената си е истинска мизерия, там нещо няма пандемия! Друга статистика, в Италия са починали около 4 000 от началото на епидемията, обаче там ВСЕКИ ден умират около 3 000 души от други заболявания! Интересни са и законите, които ГРОБарите се опитват да прокарат зад димната завеса на психозата от масова зараза, а това са закони, които да стоварят цялото бреме на икономическите последствия от кризата върху обикновените хора и малкия бизнес, но за големия бизнес предвиждат страшни облекчения и помощ…Не усещате ли задушливата миризма на гнилоч от цялата ситуация????Имам усещането, че искат тотално да ни сринат като направят окончателно целия народ РОБИ на шепа бандити ЗАВИНАГИ! И това под „знамето за нашето спасение“! НЕ ИМ ВЯРВАМ,защото нещо генерално ни ЛЪЖАТ!
11 нови случая на коронавирус у нас, още два града са засегнати
2020-03-19 10:16:47
Коментар: Отговор на един достоен ЛЕКАР! https://19min.bg/news/8/130551.html#130551
11 нови случая на коронавирус у нас, още два града са засегнати
2020-03-19 10:07:56
Коментар: Още "мерки"..Депутатите решиха, плащайте си сметките, въвеждане на полицейски час и контрол на движението, като че ли вирусът признава часовете от денонощието или контрола на КАТ!!! Тотална РЕПРЕСИЯ, те просто използват ситуацията, за да ни парализират със страх, докато крадат! Щели да контролират и да не се возели повече от двама човека в колите, а в Градския транспорт, и там ли по двама ще возят автобусите??? Потресена съм!
11 нови случая на коронавирус у нас, още два града са засегнати
2020-03-19 10:01:10
Коментар: "Мерките" ...за бизнеса-работодателите да си продадат колите и да платят заплатите и осигуровките, за здравеопазването-във военно положение сме, медицинската армия на бой...с камъне и дърве! Хунтата - доволна, ще "усвои" и европарите, и глобите, и данъците! Народът - за него най-високия пръст в петопръстието! Така се гради "имунитет" за нацията със "специални" мерки!

«123456789»

VIP
Електрически велосипеди. Удобни. Забавни. Надеждни. Гаранция
Насладете се на невероятното леко и бързо пътуване с нашето електрическо колело. Със своя мощен електрически двигател, вие контролирате темпото и стигате до вашата дестинация с лекота. Някои основни...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Време за култура Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Без вредители
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.0 + 1.7
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook