Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Nina

«123456789»

Обмислят строга домашна карантина за пенсионерите
2020-03-18 15:33:45
Коментар: В затвор ще ги вкарват ли, ако нарушат карантината?!За повечето 5-10 години затвор направо ще си е доживотен….И глобата от 5-10 хиляди с пенсиите по 200-300лв. няма да могат да платят, ама като ги приберете в затвора, може и да им вземете жилищата, вече няма да им трябват! ПОТРЕСЕНА СЪМ, в другите държави наказват САМО със затвор за три месеца, това е с облекчен режим и при доста добри условия за живеене, т.е. просто им налагат задължителна карантина! Какви са тези прекомерни наказателни мерки, ИДИОТИ, как може за българските доходи да има такива глоби?????Как ще вкарвате хората за по десет години, че то на убийците давате по-малки наказания! Тотален ПОТРЕС, не законодателство! Това е просто нечовешка РЕПРЕСИЯ!!!!
Разследват още двама варненци неспазили карантина
2020-03-18 15:15:22
Коментар: Ще има ли място в затворите?! А в арестите, където тъпчат много хора при мизерни условия в малки пространства, това карантиносъобразно ли е, като се има в предвид, че там прибират и за дребни провинения, но просто го правят, за да показва полицията "мускули"!
Коментари по темата: 2      
Гешев: Не съм за по-строги, а за радикални мерки
2020-03-18 12:38:54
Коментар: А и действащи при военно положение са само военните прокурори, така че Гешев да си ходи!
Гешев: Не съм за по-строги, а за радикални мерки
2020-03-18 12:25:18
Коментар: При военно положение и полицията вече се контролира от армията, така че трябва да спре терора с арести, глоби и бързи съдебни производства за хора, които просто не им харесват на полицаите, понеже им казали нещо накриво или се възпротивили на проверка, че то едни докачливи полицаи имаме, а си казал нещо остро, бой, белезници и 24 часа в ареста!После бързо производство и поне солена глоба, може и някаква съдимост да лепнат! Общо взето май повечето време полицията се занимава да варди себе си от гражданите, а не да пази гражданите от истинските престъпници, така че май армията ще е по-добре да поеме контрола!
Гешев: Не съм за по-строги, а за радикални мерки
2020-03-18 12:17:23
Коментар: Идеално! При военно положение главнокомандващ е президента и трябва да се разпусне правителство и парламент, Гешев също трябва да спре да изземва функциите на президента при военно положение! Аз съм твърдо ЗА!

«123456789»

VIP
Работа за болногледачки/социални асистентки в Австрия
Работа за социални асистентки със слаби познания по немски език за придружаване и гледане на възрастни и болни хора в Австрия. Предлагаме: дългосрочни договори с добро заплащане, пенсионно и здравно осигуряване,...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.2 + 0.3
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook