Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на caprice65

«34567891011»

Енерго про: Повишените сметки за януари са заради по-дълъг период и по-студен декември
2013-02-07 14:37:36
Коментар: А, и тези "Невъзстановяеми разходи" - това са циганските кражби и неплащането от тяхна страна. Те били дискриминирани! А ние не сме ли, че сме длъжни да им плащаме и техния ток, че и водата! Нека тези, които говорят за тяхната дискриминация, да им покрива сметките!
Енерго про: Повишените сметки за януари са заради по-дълъг период и по-студен декември
2013-02-07 14:35:17
Коментар: Много интересно кое се смята за по-дълъг период - 13.ХІІ - 12.І ? Не съм на ясно как се изчислява по-дългия период! Някой от Енерго-Про може ли да ми разясни. От кое да вадя, че да получа по-дългия период? Смешници! Лъжци! Още нещо няма ли да начислят? Да, забравих, че скоро ще включат и такса мощност, защото им се виждат ниски сметките. Гадняри долни, включително и всички в комисията и парламента, които позволяват това да се случи.
Затвориха 3 училищни стола във Варна
2012-10-19 21:29:17
Коментар: Не знам какво се проверява, но наистина е ужасно в столовете към училищата, особено за тези закуски, за които държавата изхвърля сума ти пари в кошовете за боклук и в кофите за хранене на домашните животни /ако все още има някъде такива/. Закуската в Неофит Бозвели е меко казана отвратителна, че и вредна - филия, намазана с маргарин и тук-там бучица пресолено сирене, прозираща филия с пастет, филия със конфитюр, който изобщо не се знае какъв е. В друго училище дават фавли, сухи пасти, кроасани с маргарин и т.н. За обедното меню не мога да кажа до колко е вкусно, но аз няма да го опитам. Не знам защо държавата ги измисли тези безплатни закуски, които се изхвърлят малко след като се подаде на детето. Или пък зелени ябълки с дебели кори - е как да ги яде едно дете в първи клас, което има паднали зъбчета. Всичко е оле-мале!!!! Безплатните закуски трябва да се дават само на деца, които наистина нямат възможност.
Учители стягат бунт за 112 млн.
2012-10-13 14:36:03
Коментар: Моля за извинение, на трети ред съм допуснала печатна грешка. Да се чете "такава".
Учители стягат бунт за 112 млн.
2012-10-13 14:34:51
Коментар: Да, точно така, 450 лв е основната заплата - със стаж и без стаж. Аз съм с над 25 години стаж, смених училището и заплатата ми е 460 лв. Таза е и в повечето училища. Така е и в детските градини, които не са на делигиран бюджет. Но има и училища, в които е повече, но това зависи от ръководството. Дадоха и прекалено много права и някои, приближени до директора, може да получат повече пари, а други - нищо. Има училища във Варна, където години наред ти дават 450 лв основна заплата, макар че работиш там от 10 години и седиш по 8 часа и половина там. А навсякъде тръбят, че взимаме големи заплати при половин ден работа. Да, ама не! Всеки ден си тръгвам от работа в 14.30 -15 часа. Нека сметнат тези, които много приказват. Колко часа е това, при положение, че часовете започват в 7.30 ч. Предпочитам да работя като чистачка или продавачка, защото има такива които вземат и повече от мойта заплата, но да го нямам това напрежение и да не късам нерви с чуждите деца. Ще дойде времето, когато учителите ща са наизчезване. А, пропуснах да кажа, че към заплатата не ми дават полагащите се пари за старши учител, защото съм новопостъпила, освен това ми начисляват и прослуженото време, за да се обложи и то с данък. Смятайте: 460 лв +26% =579,60. В заплатата ми влиза всичко и по заповед е 578 лв. Както искате, така го тълкувайте.

«34567891011»

VIP
Апартамент за нощувки до ВИНС
Луксозен след основен ремонт, дизайнерски обзаведен апартамент . апартамент "Diliya Place" в центъра на град Варна, на метри от Икономическия университет и на 700 метра от брега на морето. Разполага...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.0 + 1.1
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook