Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на caprice65

«123456789»

Бозов показа сгрешените протоколи, ще оспорва изборните резултати
2013-07-09 12:28:22
Коментар: Извинявам се, но натиснах без да искам клавиш и се публикува без да завърша коментара. Господин Бозов, не се излагайте, спрете да търсите под вола теле, запазете си достойнството. Отидете на едно обучение в ЦИК да ви обяснят как стоят нещата с протоколите. Че има грешки, има, но не са в полза на Портних, просто това са преброените за него гласове. Това, че тази предстедателка не може да си попълни протокола, не означава, че има 707 гласували! Опомнете се, не се излагайте!
Бозов показа сгрешените протоколи, ще оспорва изборните резултати
2013-07-09 12:25:21
Коментар: Браво, след като той самият не може да разграничи един некоректно попълнен протокол от некадърници в комисията, не е за кмет. Не може да има 707 гласували, при 700 имащи право на глас в списъците. Алоооо
Инспекторатът по образование с нов шеф
2013-07-01 22:41:18
Коментар: Боже, събери си версиите, че аман от тях! Леле-леле, той ли е най-големият специалист? Е може ли така да продължават да се излагат? Ами да, защо не, той е от БСП, работил е с Базитов, негов човек е, а Базитов се има с Клисарова. А кой назначава шефовете - Клисарова. Картинката е от ясна, по-ясна. Не се ли намери по-кадърен от него в целия инспекторат, освен това той е пред пенсия, време е да си ходи и да освободи едно местенце. Има много по-стойностен и по-голям специалист, който трябва да оглави тази институция!
Началникът на РИО – Варна, хвърля оставка
2013-06-28 22:52:31
Коментар: Има една достойна госпожа, която трябва да бъде на този пост и това е ст.експерт от инспектората. Дано да се оценят подобаващо нейните качества! Не знам за тази госпожа от обсерваторията, но дано ст.експерт от инспектората да бъде на това място. Тя ще разчисти тези, които се мислят, че училището е тяхна собственост или на семейството им.
Началникът на РИО – Варна, хвърля оставка
2013-06-28 22:29:49
Коментар: Една добра новина, да видим сега как ще лобира за МГ. Била си подала оставакта, ами ще си я подаде, поне с чест да излезе от ситуацията. Защото ако я махнат, може и да е дисциплинарно уволнена, а това означава, че пътят й към МГ като учител е отрязан. Сега да видим как ще гледа колегите си?!?!

«123456789»

VIP
Търг с явно наддаване за плаж в Св. Св. Константин и Елена
Свети Свети Константин и Елена холдинг АД обявява търг с явно наддаване за избор на подизпълнител по обособени позиции на морски плаж „Св. Св. Константин и Елена – Юг“, гр. Варна, к.к. „Св. Св. Константин...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
7.4 + 4.1
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook