Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на caprice65

«2345678910»

480 000 са иззетите бюлетини от печатницата в Костинброд
2013-06-07 20:37:13
Коментар: Боже, събери си версиите и глупаците! До кога ще се пълни главата на бълг.народ относно тези бюлетини, до кога ще се опитват да манипулират хората националисти, комунистси и депесари? Колкото повече повтаряш една лъжа, толкова повече тя се превръща в една голяма истина. Тези, които са били в комисии знаят как стоят нещата, знаят, че не може да се вкара нищо, което да не бъде отбелязано, не може да се фалшифицира нищо, не може да се вкарат нови бюлетини. Никой не брои бюлетини в чували, важни са протоколите, които се подписват от 7 или 9 човека от комисията, под зоркото око на още толкова застъпници и наблюдатели. Всяка нередност на секундата ще бъде оповестена публично. Всичко, което не съвпадне в протокола, трябва да се поправи и тежко и горко на тези, които не го направят навреме. Има нерви, има крясъци, има чакане до зори в ЦИК, има проверки и проверки, и т.н. А нали тази година предоставиха и копирни машини и протоколите се копираха и предаваха на застъпници и наблюдатели. Как може да се вкарат тези бюлетини и да се използват? Как може да се подпечатат предварително, след като всеки печат в секция е с уникална маркировка, която се показва на три места в протокол. Хайде, стига толкова. Клакьорите и корумпираните телевизии, в т.ч. Бареков изиграха народа. И как иначе, след като телевизията, на която е програмен директор е на Делян Пеевски, от ДПС. Народе, осъзнай се, прогледни! Не се оставяй на манипулации и лъжи!
Искат спиране на реклама, плашеща родителите
2013-04-23 09:13:25
Коментар: Четете внимателно какво е написала Varnenec - всичко е вярно относно вредата, която нанася ваксината. А от къде учат лекарите - повечето не учат и едва си вземат изпитите, други си плащат и нищо не научават. Има една приказка "Като знам какъв съм инженер, хич не ми се ходи на лекар!"
Плевнелиев: Пенсиите ще бъдат увеличени от 1 април
2013-03-12 21:04:20
Коментар: Добро образование не се прави с делигирани бюджети. За тези, които не знаят какво е - ученикът върви с парите си. Колкото повече ученици в едно училище, толкова по-добре. За това учетилите пишат хубави оценки, 5-ци, 6-ци, за да не се местят - нищо, не могат да четат и да си напишат името. Пък да не говорим, че не се знае таблицата за умножение, да не говорим за дроби, формули за квадратни уравнения и т.н. Доброто образование остана в миналото, когато учителите искаха, а учениците бяха длъжни да показват знанията си. А не да продължават до 4 клас, защото нямали право учителите да ги оставят да повтарят.Не могат да четат, не могат да пишат, не могат да смятат - така до ІV клас, после до 7-ми, после до 12. Няма скоро да има добро образовиние, съответно икономиката ни няма да има развитие. А тези,които си учат и искат да получат добро образование - те така или ииначе си учат и после бягат в чужбина.
Даниел Вълчев се обяви за предсрочни избори във Варна
2013-03-03 00:51:19
Коментар: Мръшляк долен! Безочлива гадина мръсна!
Грипът повали 15 души през февруари
2013-02-18 14:06:55
Коментар: Никой не брои отсъстващите ученици - нито сестра, нито пом.директор. В някои класове отстъстващите са повече от половината. И това, ако не е достатъчно. Някои от учениците се върнаха и след два дена - отново болни. Съвет към родителите - дори и малко да са неразположени децата ви, дръжте си ги вкъщи, че не се знае дали няма да лежите после в болницата!

«2345678910»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.1 + 1.4
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook