Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на caprice65

«123456789»

Голямото училищно местене нажежи страстите в зала „Варна”
2013-11-07 21:13:28
Коментар: Местят, а не местя. Аз нищо няма да правя, просто печатна грешка.
Голямото училищно местене нажежи страстите в зала „Варна”
2013-11-07 21:12:47
Коментар: Местя Неофита във Вапцаров, че второто да поемело децата от горната част на Възраждане. А от горната част на Младост къде да отидат, във възраждане ли? Да вървят и да се борят с ветровете през зимата по баирите нагоре. Веднъж сляха две училища горе и "новата" стара директорка си окупира училището, нали й е бащиния. Другата долу и тя. А да видим като ги слеят двете, как ще се преборят за кокала. Не се пуска лесно. Пък и двете диабетички, а да видим коя ще махнат. Там горе и много заместник директори има, все хора на незаменимата директорка. Така се е обградила с послушковци, ще й се развали рахата.
Едва 40% от първокласниците са българчета
2013-10-13 18:58:51
Коментар: Трябва закон, както в Китай, не че ще може да стане. Но тук може да се въведе правилото, че социални помощи и майчински няма да се получават над 2 или 3 деца, защото циганорите се издържат от тези пари и раждат като животни. И след като е родила 2 деца циганката - кастрация. Не можели да ползват презервативи - нямали пари и не знаели как. Глупости, много добре знаят. Но нали циганчетата им носят приходи, как ще се откажат от тях. Пък и нали сега Украйна иска всички цигани да приеме. Да си събират по-бързо циганиите и да тръгват!
БСП: Либерализацията на пушенето не е крачка назад
2013-10-04 19:46:36
Коментар: Който иска да се трови, да се трови, аз не искам да бъда пасивен пушач. Не може непрекъснато да се тръби колко хора умират от рак, да наричат онкоболните "просяци", когато искат да им осигурят безплатни лекарства, а да разрешават пушенето. Нямало пари за онкоболните, за това, ето.......може по-бързо да си умират, че да не се мъчат. Гадовете мръсни други няма да измислят. Защо не погледнат в Турция как процъфтява туристическия бизнес, въпреки че там забраната е от години. На никой пушач не му пречи да отиде на почивка и да спазва законите им. Турция цъфти и процъфтява не защото в заведенията им се пуши, а от отношението, което имат към гостите и от условията, които им предлагат.
Съдът отхвърли искането за касиране на кметските избори във Варна
2013-09-30 17:20:40
Коментар: Преди да беше завел делото, да се беше консултирал с някой, който разбира, а не да показва колко е некомпетентен. Всеки член от избирателна комисия можеше да му разясни как стоят нещата с протоколите, които показа. Още веднъж се доказва, че не може да ни упправлява некомпетентен човек. А колкото до Портних, ще изчакаме и ще видим какво ще промени.

«123456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.6 + 0.7
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook