Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на caprice65

«123456789»

За поредна година интересите на учениците са под въпрос заради спорът между ОУ „Захари Стоянов“ и МГ
2013-06-27 14:19:19
Коментар: Да, вярна е ниформацията за директорът и шефката на РИО. Такива неща излизат, че свят да ти се завие. Обаче шефката на РИО му е била подчинена, учителка по химия в МГ, а сега той й става подчинен. Атаките са на Хинева, все пак трябва да е на страната на любовника си. А той е разведен и бившата му съпруга е много свясна. Учителка е по математика в друго училище. Жалко за жената и за синът му, те не са виновни за нищо, а страдат от това, което излиза в медиите. И като сме отворили темата за математето, да се замислят малко за какво им е тази къщичка, която е оборудвана с техника от тях, след като за една година, 4-5 пъти влизат ученици там. Май за нещо друго се използва, освен това има и балконче на едната стая. Какво ли се случва зад стените на тази къщичка?!??
ГЕРБ няма да се връща в пленарна зала
2013-06-25 01:23:11
Коментар: Не взимат заплати. Групата на ГЕРБ са се отказали от възнагражденията си и са си по родните места.
Четвърти свободен пазар "Танту за кукуригу" ще се проведе утре във Варна
2013-06-23 01:42:39
Коментар: Много добре беше на входа на Морската, това криво дърво е много далече и не е удобно. Мрачно, неприветливо. Идеята е прекрасна, всеки път ходя и нося по две-три чанти запазени неща, които още докато съм там, виждам как отиват в нечии ръце, което много ме радва. Днес няма да мога да отида, но ще изпратя друг да занесе това, което съм приготвила. Организаторите да издействат от общината по-достъпно място.
Софийски медии сипели клевети по адрес на варненската министърка
2013-06-23 01:36:06
Коментар: Да, като ректор на МУ Клисарова направи много за Варна, никой не го отрича. Като медик е професионалист, като ректор - нямам наблюдения, но явно се е справяла добре. Но като министър на образованието е "гола вода". Не можеш ти да излезнеш пред народа и да говориш за външно оценяване два-три дни след като си оглавила поста и да се правиш, че много разбираш и да лобираш за глупости. И как може в коментара си да каже "Ами то всеки знае, че бележки не се пишат" Ей, моме, "бележки" казваше едно време баба ми, казва се оценки, а бележките са нещо съвсем различно. Какво ми разбира д-р Клисарова от Ботев или Вапцаров. Сигурно аз разбирам повече от медицина, отколкото тя от образование. Защо не я направиха министър на здравеопазването, от което разбира, а я цопнаха там, че да гледа народа как се излага. Не че цялото правителство не се изложи достатъчно.Но нека да се порадва, защото скоро това ще приключи. Ще престанат "Цирковите награди" и похвалите от ЕНП. Х-ахахах, поздравили Орешарски. А Лешников?
Поляци идват да подпишат договора за новите варненски автобуси
2013-06-12 00:51:56
Коментар: Трябва да се махнат не само раздрънканите икаруси, а и новите NEOPLAN, които обикновено пускат по линия 48. Там си е една безплатна сауна. В тях има само два малки прозореца, които са най-отзад в автобуса, а всички останали са огромни, неотваряеми. Люковете също не се отварят, защото са много високи. Освен това, в тези жеги, допълнително се усеща топлината, излизаща от парното. На въпроса защо е пуснато и парното, отговорът на диспечерката от Гр.транспорт обяснява, че това не е парно, а е от движението на водата? Но коя вода, и тя не можа да отговори.

«123456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
2.1 + 2.4
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook