Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на redplane

«67891011121314»

Португалия спечели Евровизия. България е втора (видео)
2017-05-15 00:11:23
Коментар: Нинче и това всяка година ли ще показваме? Или може би през година? Вече сме показвали нещо подобно. И като човек който е изучавал основно испански и съвсем малко френски няма как да не се изсмея на глупостта ти.
Португалия спечели Евровизия. България е втора (видео)
2017-05-14 23:55:06
Коментар: Нина, Английският е интернациаонлен език и ти би трябвало да го знаеш най-добре. Даже и в южна корея се разбирам на английски. Едва ли в Централна америка ще се разбера на корейски, японски или китайски, както и в тези страни не върви испанския, за разлика от аглийския. Недей да бъркаш майчин език с интернационалния език. Това за единствения език с транскрипция не знам как да го коментирам. Пълен смях :) Има испански думи с транскрипция, а пък за френския да не говорим. Въобще “чуваш ли се какви ги пишеш” Това с активизацията на родата на португалците нещо не го схванах. Нещо правилата не са ти ясни. Май свободното време ти идва в повече и започваш да правиш някакви си свои умозаключения, които които граничат с налудничавао бръщолевене.
Концесионерът на "Алея първа" обещава Варна да има изцяло променена крайбрежна зона
2017-05-12 10:25:43
Коментар: Osem, навремето( доста отдавна) и аз мислех като теб, че трябва да се съборят. Вече съм твърдо против. Да, вярно е че се получава нещо като закриване, но в сегашния си вид(след ремонта) те са красиви и дават много инфраструктурни възможности. Подобна стена има във Валета. Просто трябва да се намали броя на завденията и да се подбира правилно техния стил. Новите ресторанти, които се настаниха през последните две години, в реновираните съблекални са страхотни. Който иска да отиде на плаж с една кърпа винаги може да го направи. На южния и на трета буна място колкто искате. Дори и на централния има място, но там трябва да си доста ранобуден:) Друг е въпроса, че аз почти не познавам варненци, които да ходят тук на плаж. Обикновенно се ходи на дружба, аспарухово,кабакум, паша дере и т.н.
Двама с контузии след автогонка с полицаи във Варна
2017-04-21 17:08:17
Коментар: Това беше преди 2 дни. И за източник би било по-правилно да пишете Facebook ,защото въпросната снимка се появи първо там. Не стига, че сте бавни ами и си преписвате заслуги, които не са ваши.
Районите без вода във Варна (обновена)
2017-04-18 12:05:02
Коментар: В района на хуманитарната няма проблеми

«67891011121314»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.1 + 0.3
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook