Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на redplane

«34567891011»

Бизнесът: Поредната подмяна на касови апарати е нов удар за легалната икономиката
2018-10-22 18:03:20
Коментар: Нинова както винаги огромни постове, от които само 1% процент е по темата. Какви затвори, какви пет лева те гонят. Познавам хора , които не са си плащали здравните осигуровки 10 години и си ходят на частни лекари. Знаеш ли какви са последствията? Никакви !!! Чета ти истеричните постове и се чудя от кога в терапията пациентите имат достъп до интернет. Пий си хапчетата. На всяка тенджера похлупак. Екстра НИНА всичко може, всичко знае.
Портних: Пристанището е мястото за един голям експо и конгресен център
2018-10-19 18:05:29
Коментар: Сериозно ли срвнявате Констанца с Варна ? Само човек, който си няма и представа от морски транспорт може да направи това. Във Варна Изток трябва да остане само пасажерски терминал, малък контейнерен и фериботен/каркериър. Всичко останало трябва да отиде на Варна Запад.
Започват ремонт на тротоара на ул. "Бдин" във Варна, забраняват паркирането
2018-10-19 12:27:25
Коментар: Taurus, само не разбрах къде ги видя тези здрави тротоари на Бенковски, че и на Братя Георгиевич. Там всичко си плачеше за ремонт. И би трябвало да знаеш, че там плочките се подменят с павета. Опита от Владислав през последните няколко години поне показва, че те здрави и няма проблеми, както с плочките. Дано само да сложат и колчета, за да не паркира по тротоарите.
Варненка самокатастрофира в подлеза на ул. "Подвис"
2018-01-30 20:22:36
Коментар: Ами да имало е заледяване, но това заледяване не е попречило на другите коли, които са минали преди както и на колите след това. Стига глупости. На нас все някой друг ни е виновен. Ако беше карала със съобразена скорост, както стотиците други шофьори, минали по същия маршрут, нямаше да има проблеми. Какви мерки искате да всемат за да не пострадат некадърниците? Така ли се влиза в подлез рано сутрин през зимата? Всъщност в подлезите се снимава не само рано сутрин, а винаги. Или искате всеки ден да се изсипа половин самосвал с пясък, за да може някой да си кара бързо и без да се интересува от пътната обстановка.
Качеството на водата във Варна било приемливо за потребителите
2018-01-14 09:20:16
Коментар: Ами поне в централната част на града водата е добре. Доста студена, дори и през лятото и без мирис , но въпреки всичко си ползвам филтри.

«34567891011»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.7 + 1.5
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook