Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на redplane

«456789101112»

Собствениците на БМФ си спестиха 55 млн. неустойки към държавата
2017-05-19 19:24:37
Коментар: Това за винтовете ме разсмя, наистина :) Колко често според вас се налага смяна на винт? И дори и да се наложи в момента е много лесно да се поръча и докара. Това което купуват може и да е втора ръка китайчета, но със сигурност разходите не са по-големи от колкото на старите 25 годишни бракми. Да не говорим, че такива кораби в днешни и при тази конкуренция е изключително трудно да им се намерят товари. Преди поне в далечния изток можеше да ги пратиш, но в момента китайските портстейти така са се активизирали, че там е някакъв кошмар и като прибавим и Австралия…. Никакъв шанс нямат. Контейнерите не знам колко са били печеливши, но пазарът още се тресе от фалита на Hanjin през минлата година. Големите компании направиха сливания за да успеят да оцелеят, така че въобще не ми ясно за какво точно говорите. Все една сме държали златната кокошка. Нищо подобно. При танкерите ситуацията е малко по друга. Там пазарът ги изрита много отдавна. Голяма част от обучените кадри напуснаха. Флотът беше стар и инвестициите за обновяване щаха да бъдат огромни. Липсата на гарантирани товари по линия на СИВ и невъзможността да се конкурират оформи картината. Последния пирон в ковчега за забиха SIRE инспекциите, които при загубата на ядрото от обучените екипажи и неадекватния флот, просто се оказаха една стена. Сега поне в БМФ се прави нещо и хората се опитват да вкарат в действие(а не само на хартия) SMS, но никак няма да им е лесно.
Най-мощният лаптоп в света с премиера във Варна
2017-05-15 16:32:04
Коментар: Не че нещо , ама същия лаптоп беше иложен преди две седмици в SpeedComputers. след това отиде някъде другаде и сега е в Ардес. Така че реално не е премиера за Варна. Виждайки във какъв куфар идва и реалните му размери, въобще не бих нарекъл това туловище лаптоп :)
Португалия спечели Евровизия. България е втора (видео)
2017-05-15 01:56:20
Коментар: Всъщност грешката е моя и това че речника е тълковен аз съм си го измислил. Това си е “стандартен речник” ( каквото и да означава ) Ето ти снимка, където ясно и просто е написано Речник на Френския език Думичката тълковен не се споменава абсолютно никъде. https://ibb.co/nQd885 Та какво казваше за уникалната английска транскрипция ?
Португалия спечели Евровизия. България е втора (видео)
2017-05-15 01:43:34
Коментар: И би ли обяснила какво означава стандартен речник?
Португалия спечели Евровизия. България е втора (видео)
2017-05-15 01:42:52
Коментар: А сега не трябва и да е тълковен така ли :) Кои са основните видове речници? Специализиран- и такъв мога да изкарам, ама съм сигурен, че и него ще го отречеш. Дву-езичен - вече каза, че този не се брои Тълковен Синонимен за съжаление нямам френски синонимен речник. Не ми ясно след като не може да е дву-езичен и тълковен, какъв пример за речник ще приемеш. Кажи за да се опитам да ти го намеря. Или май сбърка специализиран(имам такъ испански по биология) и тълковен ?

«456789101112»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.2 + 0.4
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook