Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на дядо Тиква

«123456789»

Портних с 92% в ромските секции във Варна, осем пъти спаднали недействителните гласове на втори тур в тях
2019-11-05 17:02:43
Коментар: Като член на СИК във Варна, в секция с подобен профил мога да кажа следното: -На първия тур гласуваха около 33%от вписаните гласоподаватели. От тях около 35% гласуваха за представителя на ДПС, около 17% за Портних (ГЕРБ) и останалите бяха разхвърлени между десетина партии. Наличието на около 30% недействителни бюлетини беше почти единствено в бюлетините за избор на районен кмет. - На втория тур гласоподавателите бяха около 14% от избирателите. За Портних (ГЕРБ) гласуваха 2/3 от тях и съответно 1/3 за Костадинов (Възраждане). Нямаше нито една недействителна бюлетина от гласувалите за кмет на община. Нямаше ги и онези избиратели, които баха влачени на първия тур под ръка от роднините си или пък изглеждаха доста ...безпомощни да направят самостоятелен избор. Изложеното предполага следните изводи: - Първия тур за много партии, които нямат шанс за техен кмет , е бил пробен, за преброяване на електората и за вкарване на общински съветници. . При подобна схема на гласуване е характерно пълно мобилизиране на собствения електорат , но няма никакъв интерес към кметовете на район. От липсата на интерес и грамотност идват и многото недействителни бюлетини. - На втория тур в секцията ни част от гласувалите за други партии ( основно от ДПС) са гласували за Портних и против крайния националист Костадинов. Костадинов също е привлякъл гласове от други партии , но при ниската избирателна активност те се оказаха недостатъчни. Крайният извод е пределно ясен - резултатите в секциите с малцинства са закономерни и са огледален образ на предизборната агитация и демонстрирания морал от партиите. И , разбира се, всички те са бастиони на ДПС...
Прекланяме се пред героите на Априлското въстание
2018-05-01 12:53:10
Коментар: Този ден е ИСТИНСКИЯТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК НА БЪЛГАРИЯ- началото на освобождението ни от турско иго. Честит празник на Освобождението на всички Българи !!!
Комисията по хазарта не видя нищо нередно в бума на рекламите на игри на щастието
2018-05-01 12:51:08
Коментар: Докато има риби, ще има и рибари.Докато има глупаци, ще има и хора, които да им прибират парите. Нека поне жазарта да е легален и да плаща данъци.
Пламен Димитров: Не получаваме толкова, колкото заработваме
2018-05-01 12:47:20
Коментар: Ако изключим червените олигарси, които наистина дерат по три кожи от работниците си, останалите знаят, че за да получат работа трябва да има печеливша фирма, която да ги наеме. А за да печели, фирмата трябва да е конкурентноспособна. Даде ли висока заплата , фирмата става неконкурентна и може да фалира. Следва безработица за работника. Затова РАБОТНИКЪТ ИМА ИНТЕРЕС ФИРМАТА, В КОЯТО РАБОТИ ДА Е КОНКУРЕНТНОСПОСОБНА. А Димитров е само един хрантутник, добрал се до сита ясла и наивници, които да му плащат заплата за да плещи глупости.
5 пъти разлика между най-ниските и най-високите в заплати у нас
2018-04-30 22:09:57
Коментар: Българските "профсъюзи" се слагат на олигарсите и единствено лаят срещу правителството. Абсолютно безполезни са. Само хрантутници !

«123456789»

VIP
Купува ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ област Добрич и Варна
ВЕСЕЛИНА НД-06 ЕООД купува обработваема земеделска земя във всички общини на област ДОБРИЧ и ВАРНА на най-добри цени. Съдействие по изготвяне на всички документи при покупка и продажба на земеделски имоти....
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Време за култура Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Без вредители
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
2.9 + 2.6
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook