Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на дядо Тиква

«34567891011»

Военните пилоти обявиха бойкот
2017-10-24 18:18:37
Коментар: Поредния саботаж от страна на Русия -доставили стоката ( самолетните двигатели) , но без документи т.е. без гаранциите. И това ако не е съгласуван с БСП и Радев саботаж против българските ВВС и правителството... Че Русия не иска да изпусне своята жертва България е ясно, но как да си обясним действията на българите, които я подкрепят на принципа "Че си запалим къщата, та да изгори на Вуте плевника"....
Москва: В България изкуствено се раздухва скандал за славянската писменост
2017-05-26 09:38:04
Коментар: Радва ме единството с което тук читателите защитават родната ни история. Още по-значимо е това единство с оглед различните, дори противоположни политически пристрастия на коментиращите. Радва ме, че е видимо че истинският патриотизъм все пак взема превес над политическото дупедавство , все едно дали то е на изток, запад или юг. Значи: БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ ! Защото в нея все още има истински българи !
Москва: В България изкуствено се раздухва скандал за славянската писменост
2017-05-26 09:26:04
Коментар: Скандал има, и той е забъркан от Русия и Путин, които грубо смесват понятия и наименования от разни времена.НЯМА СЛАВЯНСКА АЗБУКА , ИМА БЪЛГАРСКА АЗБУКА !!!Азбука, създадена по поръчение на БЪЛГАРСКИЯ ВЛАДЕТЕЛ цар Борис - Михаил, за неговия БЪЛГАРСКИ НАРОД !
Украйна разшири санкциите срещу Русия
2017-05-17 08:42:14
Коментар: Посетете изложбата "Лодката на глупците"в градската художествена галерия . За картините са позирали Рафи, РУССИЯ, робист и Спирт. :-)
Хашим Тачи: Да, Косово може да се обедини с Албания
2017-04-20 18:04:19
Коментар: Да се избира между албански див национализъм и сръбски бесен национализъм е все едно да се избира между отсичане на глава на пун или пак това , но на гилотина. И все пак именно албанският национализъм, превърнат в знаме на албанската мафия днес заплашва Балканите - от Босна и херцеговина до България. Само да напомня, че палежите, грабежите и зверствата, обезлюдили Стара Загора по време на Освободителната Война 1877-78 са делио главно на албански башибозук, тръгнал заедно със Сулейман паша да отмъщава на българите.

«34567891011»

VIP
Нощувка 70лв. - капацитет - 5 човека до ВИНС, Морско училище
Двустаен за нощувки до Спортна зала, ВИНС, Морско училище, Морска градина. Дневна с кухн.бокс - диван разтегателен/тип спалня/, хладилник, вградена фурна, керамични котлони. Спалня - комплект спалня, гардероб...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.3 + 0.4
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook