Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на дядо Тиква

«123456789»

Учени предричат климатична катастрофа за Европа
2019-12-31 11:21:12
Коментар: Умните си имат едно на ум и си подготвят адекватни противомерки, а тъпаците хленчат. Адекватните противомерки са в промяна на сроковете за засяване и прибиране на добива, отглеждане на устойчиви сортове, гарантиране на достатъчен внос на отделни видове храни и т.н. Подобно засушаване е описано в Библията и е използвано от Йосиф , за да превърне фараона в едноличен господар на Египет.
Планът на Русия за курортния комплекс "Камчия" край Варна. Каква е целта?
2019-12-31 11:16:03
Коментар: СОК "Камчия" е регистриран по българските закони и НЕ ПРИТЕЖАВА никаква екстериториалност. От там и сега Русия се опитва да прилага "мека сила", но по икономическите полазатели на комплекса се вижда, че руската "мека сила" няма поклонници. Никаква екстериториалност Русия няма да получи и в бъдеще. Но балонът "Камчия" се оказа удобна тема за русоробите и рублофилите за оплюване на правителството за някакво несъществуващо решение и несъществуващи отстъпки на Кремъл.
Експертизите потвърдиха – при изборите за кмет във варненското село Бозвелийско е използвано обезцветяващо мастило
2019-12-10 18:31:16
Коментар: На село това минава, защото хората се познават и се знае кой за кого ще гласува. В града, където хората не се познават този номер е неприложим.
Военноморският център на НАТО във Варна ще бъде с неголям състав
2019-11-28 20:57:53
Коментар: Отлична идея! Черно море е затворена акватория, в която всяка точка се бие от бреговата авиация и бреговите ракетни войски. Постъпилите в НАТО безпилотни самолети за наблюдение и разузнаване облекчават здачата по контрол за движението на военни кораби в Черно море и целеуказани ако е нужно. Така остава задачата за координиране на действията на ВМС на Румъния, България и Турция при необходимост. Всеки голям боен кораб на НАТО, останал при военни действия в Черно море , ще бъде обект на атаката на руските крилати ракети и авиация. Затова такива корби ще навлизат през Босфора само за демонстриране на сила и подкрепа при руски опити за хибридна война и за усвояване на ТВД. Това, че Русия има база в Севастопол не е плюс, защото тази база ще бъде първата цел на масиран ракетен и авиационен удар при евентуални военни дейстия. Който е запознат с военно- морската история добре разбира това.
Каква е съдбата на българските моряци от Варна, обвинени в контрабанда в Гърция? (видео)
2019-11-28 20:39:54
Коментар: Робист, с приказки " на аба" да решаваш човешки съдби е нечовешко.

«123456789»

VIP
Купува Земеделски земи
Купува обработваеми земеделски земи на конкурентни цени в област ТЪРГОВИЩЕ-общини ПОПОВО, ОПАКА, ТЪРГОВИЩЕ, АНТОНОВО, ОМУРТАГ; област ПЛОВДИВ - община Пловдив, Първомай, Асеновград, Съединение, Стамболийски,...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.8 + 1.3
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook