Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Chitatel

«123456789»

Спипаха варненка да краде ток
2013-06-06 08:19:53
Коментар: Какво според umeren означава "работа за народа"? Да не се закачат хората, които крадат ли? Защото това деяние си е чиста кражба, която поемаме аз и всички останали, които си плащаме изрядно и редовно сметките. И на мен сметката ми е висока, но не крада.
Варненци ще се возят на нови градски автобуси още това лято
2013-01-30 12:29:30
Коментар: Такъв музей на градския транспорт има в Прага и е много интересен. Има всякакви екземпляри още от началото на миналия век. Един от атракционите е и съчленен Икарус 280 от 1984г., такъв на какъвто всеки ден стотици варненци се возят:-)
Десетки туристи се оплакват от репатриране на автомобили в курорта Златни пясъци
2012-08-21 09:53:48
Коментар: А за себе си проблема съм си го решил. Не ходя вече на Златни пясъци. Има достатъчно други по-приятни места. Например в Албена входът в комплекса е регламентиран, плащаш 5 лв. за 24 ч. и ползваш паркингите. Естествено няма безплатен обяд, но няма и рекет.
Десетки туристи се оплакват от репатриране на автомобили в курорта Златни пясъци
2012-08-21 09:32:54
Коментар: Това е част от бизнеса на комплекса. Нали никой не вярва, че се прави само за поддържане на добър ред. Преди две години и аз бях клиент на този паяк. Съвсем умишлено използвам думата клиент, защото нямаше никакъв протокол, акт или какъвто и да е документ показващ, че съм извършил нарушение. Срещу сумата от 58лв. получих касов бон за услуга:-). Формалната причина беше, че съм качил задните гуми на тротоара. Въпросният тротоар беше до хотел Мелиа Гранд Ермитаж, там където има места за безплатно паркиране. В края на паркинга започва тротоар, който беше обрасал в храсти и видимо не се използва. Качих задните гуми, за да не стърчи излишно напред и пречи на движението. Знак забраняващ паркирането там нямаше. Когато извиках полицаите, те ми показаха забранителен знак на перпендикулярната алея (водеща към изхода на комплекса). Обясних им, че този знак не се отнася за това място. Съгласиха се. „Ами да, сигурно са я откраднали” – беше заключението им. "Ми какво се притесняваш, не е ли застрахована?!?". След 5 мин. Въртене на различни телефони се оказа, че паяка я е вдигнал. Можел съм да подам жалба, ама първо да съм отишъл да платя, че ми течало време 2 лв. на час. "На част от забранителните знаци също има указващи табели, че автомобилите се репатрират с паяк." – тогава репатрирането трябва да става само в зоната на действие на тези знаци. За останалите места в закона за движение по пътищата има предвидени глоби за неправилно паркиране. Недоумявам как може без контролен орган някой си да решава, че си в нарушение и да се разпорежда с личното ти имущество. Паяка е идеално средство за кражба на коли и ако „присъствието на униформен служител не е задължително” е просто въпрос на време да започнат да изчезват автомобили с паяк. Не съм против паяците, има наистина безскрупулни шофьори, които паркират където си искат и създават сериозна опасност за движението. Но не трябва да се злоупотребява.
Пред общината: Паяк наруши правилата за движение
2012-07-25 08:10:37
Коментар: Браво Гинков! За съжаление органите на реда няма да направят нищо, даже няма да се учудя ако Ви изкарат виновен, че сте снимал. Но поне остава моралното удовлетворение от заснетия резил на поредния автопростак.

«123456789»

VIP
Търг с явно наддаване за плаж в Св. Св. Константин и Елена
Свети Свети Константин и Елена холдинг АД обявява търг с явно наддаване за избор на подизпълнител по обособени позиции на морски плаж „Св. Св. Константин и Елена – Юг“, гр. Варна, к.к. „Св. Св. Константин...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.0 + 2.3
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook