Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Chitatel

«123456789»

Сигнал: "Паякът" на Златни пясъци нарушава правата ни
2013-09-20 09:58:56
Коментар: Потвърждавам мнението на Мартин Атанасов за почивката в Гърция. Там отношението към клиента и обслужването са в пъти по-добри от нашите. И там гледат да ти вземат парите, но го правят по начин, който ще те накара следващия път пак да се върнеш при тях. Няма безплатен обяд, то е ясно, но с подхода ден година храни туризма в БГ няма бъдеще.
Сигнал: "Паякът" на Златни пясъци нарушава правата ни
2013-09-20 09:49:43
Коментар: Този кошмар и аз го изживях преди 3 години. При паркирането бях качил задните гуми на тротоара, уж за по-добро да не пречи на някой и по този параграф са я вдигнали. Въпросният „тротоар” беше целия обрасъл в храсти (те явно не пречеха на пешеходците) и видимо неизползваем (зад хотел Мелиа, към дерето), не пречи на никой. Като се прибрахме от плажа с ужас установихме, че на мястото на нашата кола има паркиран джип. Спрях една наблизо преминаваща патрулка. Обясних ситуацията и попитах полицая, къде съм нарушил. Не можа да ми отговори. Каза, че може и да е открадната. Е какво толкова съм се притеснил, нали била застрахована Как да е, намерих я на наказателния паркинг. Срещу същата сума 58лв. я „освободиха”. За нарушението получих касов бон от охраната на паркинга. Няма акт, протокол, за снимков материал да не говорим. То нямаше и полицай, който поне формално да констатира нарушението. Една година и повече след това не стъпих на Златни пясъци. И без друго комплексът е загубил красивия си облик, качеството на храната в заведенията и обслужването е под всякаква критика. А и какво място за почивка е комплекс, в който дебнат да те измамят. По принцип паяка е полезно нещо, но когато репатрира коли, които наистина пречат на движението или създават непосредствена опасност. На Златни пясъци, целта на паяка е само да рекетира гостите на комплекса да използват платените паркинги. Сега ако ходя там, паркирам само на платен паркинг. Признавам, постигнаха целта си. Но като цяло предпочитам други комплекси, където паркинга може също да е платен, но всичко е регламентирано, никой не те изнудва.
Шефката на варненския зоопарк иска виновното момче да дежури край клетката
2013-07-29 09:14:38
Коментар: Жалко за мечето наистина. Не оправдавам постъпката на детето. Но нека и да не се минава в крайности и да ставаме жестоки. Това е едва 10-годишно дете. Сигурен съм, че има много по-цивилизован и по-ефективен начин да му се обясни грешката. Едва ли е осъзнавало до какво може да доведе един такъв изхвърлен спрей. Много хора тук се надпреварват да измислят какъв по-жесток начин има да накажат малкият пакостник. Да, вярно пакостник е, но не е престъпник. Кой не е извършвал пакости на неговата възраст. Дали ако го накажем по най-жестокия начин ще успеем да го превъзпитаме или може още повече да го озлобим? Замислете се каква сериозна травма може да му се нанесе в тази крехка възраст. Да не търсим след време помощ и за него. А уважаемата директорка по-добре да помисли как да се обезапаси клетката, (да се постави мрежа например) така, че да не могат да се хвърлят предмети. Както е в другите съвременни зоологически градини. Защото такъв инцидент не е изключено пак да се повтори. Зоопарка е място, което се посещава най-много от деца, а техните постъпки не винаги са обмислени. Така, че директорката вместо да се настройва срещу детето да помисли как да направи зоопрака по-безопасен и за животните и за децата. Сигурно и на нея не и лесно в момента, дано мечката да се оправи по-скоро. Но както към животните, така и към децата не може да се проявява жестокост.
Под носа на Община Варна нагли изнудвачи въртят частна „синя зона“
2013-06-18 11:30:42
Коментар: Това за лятно кино Тракия е абсолютно вярно. Незнайно как от паркинга са си извоювали, улицата и малкото пространство до кръстовището и си го таксуват. Дали имат право на това не е ясно. Но в такъв натоварен район, където и без друго няма къде да се паркира да се заграбва нормална част от улицата за платен паркинг е меко казано нагло.
Спипаха варненка да краде ток
2013-06-06 08:24:59
Коментар: и добре, че "енергото" не е държавно, а е в ръцете на чужд инвеститор. Досега не съм забелязал държавно предприятие да не е докарано до разруха или още по-зле, ако е купено от български "инвеститор".

«123456789»

VIP
ЛЕГО Онлайн Магазин - Igra4kiBG.com
Купи LEGO конструктори пълна колекция серия 2024 година, плюс отстъпки с -33% на всички серии: CITY, Duplo, Friends, Creator, Avatar, STAR WARS, Technic, Ninjago, Harry Potter, Minecraft, Super Mario,...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
2.3 + 2.9
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook